Home 01 augustus 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 5 gasten online
vvGemert feeds
Someren-Gemert

Gemert oefent uit bij Someren

Gemert pakt de draad van de voorbereiding op. Komende woensdag (6 augustus) speelt de ploeg van trainer Bert Ruijsch tegen sv Someren. Aanvang op sportpark De Potacker is 20.00 uur.

Lees meer...
 
Competitieprogramma

Gemert zaterdag 6 september tegen Deurne

De eerste competitiewedstrijd van vv Gemert is verzet van zondagmiddag 7 september naar zaterdagavond 6 september. Noteer het alvast in uw agenda, want het is meteen een mooi affiche; thuis tegen sv Deurne.

Lees meer...
 
Bekerloting

Bekerprogramma Gemert 1 en 2 bekend

Gemert krijgt in de eerste ronde van de KNVB-districtsbeker behoorlijk zware tegenstanders tegenover zich. De zwartwitten spelen tegen DESO (Oss), Germania (Groesbeek) en Venray. Ook het programma is nu bekend: Gemert speelt twee duels op eigen veld.

Lees meer...
 
Vacature jeugd

Belangrijke vacature bij de jeugd nog niet ingevuld

Recent hebben onze leden een brief gekregen om daarmee de interesse te wekken voor vrijwilligerswerk bij vv Gemert. Het pleidooi heeft zeker succes gehad, maar een belangrijke vacature – die bij de jeugd - is helaas nog niet ingevuld. Kijk verder.

Image 

Lees meer...
 
Gemert-Helmond Sport

Gemert houdt Helmond Sport knap op remise

Gemert 1 begint met een opsteker aan het tweede deel van het zomerreces. De zwartwitten hielden eerstedivisionist Helmond Sport zaterdagmiddag knap op een 3-3 gelijkspel.

Image
Jeffrey Driessen tekende voor het tweede doelpunt van Gemert.
 

Lees meer...
 
Technische Commissie

Technische Commissie: open voor iedereen 

Image

 

 

 

 

Halverwege het voorbije seizoen gaf vv Gemert zijn technische beleid anders vorm. Er werd een nieuwe Technische Commissie samengesteld. Hoogste tijd voor een nadere introductie.

Lees meer...
 
Indeling Hoofdklasse B

Aantal nieuwe opponenten Gemert!

Gemert 1 komt komend seizoen een aantal nieuwe tegenstanders tegen. De KNVB hanteert een nieuwe indeling, waardoor de hoofdklassen er enigszins gewijzigd uitzien. Kijk snel verder voor de indeling van de hoofdklasse B. 

Lees meer...
 
Open Dag vv Gemert

Nieuw bij vv Gemert: Open Dag!

Voetbalvereniging Gemert begint met iets nieuws! Het nieuwe seizoen zal voortaan starten met een Open Dag. Noteer alvast in uw agenda: de eerste editie is op zondag 31 augustus. 

Lees meer...
 
Contributietarieven

Nieuwe contributietarieven

Zoals bekend heeft de ledenvergadering onlangs met brede steun ingestemd met een contributieverhoging per 1 juli aanstaande. Kijk verder voor de nieuwe tarieven en de verhogingen.

Lees meer...
 
Afscheid Pim

Afscheidsduel Pim van Zutven en oefenprogramma

vv Gemert neemt op zondag 17 augustus afscheid van Pim van Zutven, de verdediger die na vijftien jaar in het zwartwit een punt heeft gezet achter zijn carrière. Gemert zwaait hem uit met een speciale wedstrijd. Kijk ook verder voor het hele oefenprogramma van de selectie. 

Lees meer...
 
SponsorsAttentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5402992
Top of Page