Home 22 april 2015  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
vvGemert feeds
Op bezoek bij Real

Bijzondere ervaring Job Peeters

Job Peeters, trainer van Gemert A1, beleefde onlangs een bijzondere week. Hij kreeg een uitzonderlijk kijkje in de keuken van Real Madrid. Kijk snel verder.

Image 

Lees meer...
 
Vacature verzorger

VV Gemert zoekt verzorger (m/v) voor Gemert 1

Voetbalvereniging Gemert is op zoek naar een sportverzorger/ sportmasseur/ fysiotherapeut (evt. in opleiding) voor de sportverzorging bij de wedstrijden van Gemert 1 op zondagen en eventueel op vrijdagavonden vóór de training. Kijk verder voor taakomschrijving.

Lees meer...
 
Titel Gemert 2?

Zondag kampioenswedstijd Gemert 2!

Gemert 2 heeft een uitstekende uitgangspositie verworven voor het kampioenschap in de reserve-hoofdklasse. Komende zondag kan het al zover zijn.

Lees meer...
 
Foto's Gemert-UDI

Foto's Gemert-UDI'19

Gemert verloor afgelopen weekend van UDI en zag zondag Dongen en TEC geen fout maken, waardoor de zwartwitten nu qua puntentotaal de derde plek delen met UDI'19. Kijk verder voor een aantal foto's van Marissa van Osch.

Image 

Lees meer...
 
Gemert-UDI

Gemert verliest derby

Gemert lijkt de regie in de titelstrijd te moeten prijsgeven. De ploeg verloor zaterdagavond op eigen veld van UDI'19 (1-2), dat daarmee op gelijke hoogte komt. Dongen en TEC kunnen zondag over de zwartwitten heen springen.

Lees meer...
 
Gemert-UDI in media

Veel aandacht voor derby

In de verschillende media is de laatste dagen veel aandacht voor de derby Gemert-UDI'19, vanavond op sportpark Molenbroek. In het Gemerts Nieuwsblad en Eindhovens Dagblad uitgebreide artikelen over de spannende titelrace in de hoofdklasse B.

ImageImage

 
Film: Gemert - OSS20 0-3

Videoverslag: Gemert - OSS'20 0-3

ImageVideoverslag van de wedstrijd en interview met de trainer.  

Klik op "Lees Meer" om de video te bekijken.

Lees meer...
 
Titelrace Gemert 2

Ook Gemert 2 gaat spannende weken tegemoet

Niet alleen het vaandelteam staat er goed voor als het gaat om het kampioenschap. Ook het reserveteam staat nog altijd bovenaan, zij het met enig fortuin. Zondag boekte het team van Rob Vaessen een belangrijke overwinning op NWC, 1-0.

Lees meer...
 
Vriendentoernooi 2015

Zaterdag 20 juni nieuwe editie Vriendentoernooi

Na het succes van vorig jaar wordt op zaterdag 20 juni de tweede editie gehouden van het Vriendentoernooi van vv Gemert, dat georganiseerd wordt in samenwerking met café Gij en Ik.  

Lees meer...
 
Ralf Kemper terug bij Gemert

Ralf Kemper terug bij Gemert

Image

 

 

 

 

 

 

 

Ralf Kemper speelt met ingang van het nieuwe seizoen voor Gemert. De achttienjarige aanvaller kwam in de jeugd ook al uit voor de zwartwitten. Hij maakte destijds de overstap van Bruheze. Later verkaste hij naar Helmond Sport. 

 

Lees meer...
 
Sponsors

Attentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 6359607
Top of Page