Home 29 november 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 12 gasten online
vvGemert feeds
Sint op bezoek

Sinterklaas op bezoek bij vv Gemert

Image
 
 
 
 
Afgelopen week was Sinterklaas met twee van zijn Pieten op bezoek bij vv Gemert. De jongste pupillen genoten van een gezellige avond in onze kantine. Zie verder voor enkele foto's.
Lees meer...
 
Wedstrijdzaken jeugd

Andere opzet wedstrijdzaken jeugd

Image

 

 

De jeugdleden, vrijwilligers en ouders hebben het ongetwijfeld al gemerkt. Sinds dit seizoen zijn de opzet en werkwijze van de afdeling wedstrijdzaken bij de jeugd veranderd. Lees verder! 

Lees meer...
 
Gemert-De Valk

Gemert op eigen veld tegen De Valk

Gemert 1 speelt komende zondag voor eigen publiek tegen De Valk uit Valkenswaard. De wedstrijd op sportpark Molenbroek begint om 14.30 uur. 

Lees meer...
 
Ledenvergadering

Nieuwe leden van verdienste en nieuw bestuurslid

Tijdens de ledenvergadering van vv Gemert, maandagavond in de kantine, zijn twee nieuwe Leden van Verdienste voorgedragen. Ook werd een nieuw bestuurslid gekozen. Lees snel verder.

Lees meer...
 
Keeperstraining

Clinic keeperstraining voor trainers

Wat moet je beginnende keepers als basis aanleren? Die vraag staat centraal in de clinic die op woensdag 17 december om 19.00 uur door Wiljan Croijmans en Rob Fleuren verzorgd zal worden. Schijf je nu in!

Lees meer...
 
OSS'20-Gemert

Gemert wint bij OSS'20!

Gemert 1 heeft zondagmiddag zijn eerste uitoverwinning geboekt. OSS'20 werd met 1-2 geklopt door een doelpunt van Jasper Lalisang (via een Ossenaar) in blessuretijd.

Lees meer...
 
E5 kampioen

E 5 najaarskampioen!

Gemert E5 vierde zaterdag een feestje. Het team werd ongeslagen najaarskampioen, nadat in een rechtstreeks duel ook Boekel Sport was afgeschud. Lees verder!

Lees meer...
 
OSS'20

Gemert op bezoek bij OSS'20

Gemert 1 gaat zondagmiddag op bezoek bij OSS'20, de huidige nummer zes van de ranglijst. Op sportpark De Rusheuvel gaan de zwartwitten op jacht naar de eerste uitoverwinning. 

Lees meer...
 
Gemert bekert verder

Gemert naar vierde ronde districtsbeker

Gemert 1 heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De zwartwitten wonnen zondagmiddag met afgetekende cijfers van FC Uden: 4-0  

Lees meer...
 
FIFA koning gezocht

Ben jij de FIFA koning van vv Gemert?

Op 9 januari organiseert vv Gemert een FIFA gametoernooi(2:2) voor de A-B-C jeugd. De poule wedstrijden spelen we in de kantine. Vervolgens vinden de finales plaats via een buitenbioscoop scherm op de middenstip!

Image 

Lees meer...
 
Sponsors

Attentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5863646
Top of Page