Home 02 september 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
vvGemert feeds
Wedstrijd afgelast

Wedstrijd tegen Nieuw-Woensel gaat niet door!

Het oefenduel van Gemert 1 met Nieuw-Woensel gaat dinsdagavond niet door. De Eindhovenaren hebben verplichtingen in het bekertoernooi. De eerstvolgende wedstrijd van Gemert 1 is nu de competitie-ouverture tegen Deurne, komende zaterdag.

 
Open Dag 2014

Zeer geslaagde Open Dag vv Gemert!

Voetbalvereniging Gemert heeft een zeer geslaagde Open Dag achter de rug! Vele mensen wisten zondagmiddag hun weg te vinden naar sportpark Molenbroek, waar tal van activiteiten plaatsvonden. Kijk verder voor meer foto's!

Image 

Lees meer...
 
Gemert-DESO

Gemert foutloos door poule

Gemert 1 is erin geslaagd om de poulefase van de KNVB-districtsbeker zonder puntverlies door te komen. Germania en Venray werden afgelopen week al verslagen en zaterdagavond werd ook DESO aan de zegekar gebonden. Tegen de eersteklasser werd het 2-0.

Lees meer...
 
Seizoenkaarten

Seizoenkaarten vv Gemert

De seizoenskaarten voor de wedstrijden van Gemert 1 zijn weer verkrijgbaar. De verkoop start zondagmiddag tijdens de Open Dag van 13.00 tot 15.00 uur in de stand van vv Gemert. Ook de lidmaatschapskaartjes zijn tijdens de Open Dag op te halen. Lees verder.  

Lees meer...
 
Oproep

Op zoek naar speelsters A

vv Gemert is op zoek naar sportieve dames in de leeftijd tussen 16 en 18 jaar (geboortejaar 1996-1997) die op zaterdag met de A-meiden willen voetballen. Kijk verder. 

Lees meer...
 
Gemert-Venray

Gemert zaterdag tegen DESO

Gemert speelt zaterdagavond (30 augustus) thuis tegen DESO uit Oss. Het betreft de laatste poulewedstrijd in de strijd om de KNVB districtsbeker. Aanvang op sportpark Molenbroek is 18.00 uur.

Lees meer...
 
Gemert 2 in beker

Ook Gemert 2 start goed in beker 

Gemert 2 is goed gestart in de beker met een 1-0 overwinning op derdeklasser Volkel 1. Dinsdag speelt de ploeg van Rob Vaessen en Jos Brugmans in Bakel de tweede poulewedstrijd tegen vierdeklasser Bavos (18.45 uur).
Lees meer...
 
Marinus Kuipers overleden

Marinus Kuipers overleden

Image
Marinus Kuipers bij zijn 65-jarig lidmaatschap.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een groot supporter van vv Gemert overleden. Marinus Kuipers was liefst 67 jaar lid van onze club. Marinus was al die jaren een vertrouwd gezicht op ons sportpark en zeker ook langs de lijn bij het eerste elftal. Hij werd 89 jaar. vv Gemert wenst zijn vrouw Annie, zoon Ton en de andere familieleden veel sterkte toe.  

 
Germania-Gemert

Gemert boekt zege in Groesbeek

Gemert heeft zich een prima uitgangspositie verschaft in de eerste ronde van de districtsbeker. De uitwedstrijd tegen Germania werd zaterdagavond met 1-3 gewonnen. Kees Brugmans scoorde bij zijn debuut in een officiële wedstrijd van het vaandelteam twee keer. 

Lees meer...
 
Kennismaking E en F

Korte bijeenkomsten E- en F-jeugd  

Komende week (vanaf maandag 25 augustus) begint ook het voetbalseizoen voor de E- en F-jeugd weer. Dat gebeurt met een korte kennismakingsbijeenkomst van trainers, leiders, spelers en ouders. Kijk snel verder voor de dagen en tijden.

Lees meer...
 
SponsorsAttentie
Open Dag 2014
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5517703
Top of Page