Home 20 september 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Knvb programma
KNVB Programma
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
vvGemert feeds
Normen en Waarden

Normen en waarden bij vv Gemert

De meeste leden hebben de borden al zien hangen op het sportpark: de 'basis elf van vv Gemert'. Afgelopen dinsdag is het onderwerp uitgebreid aan bod gekomen in een bijeenkomst van leiders en trainers. Voetbalvereniging Gemert maakt werk van het project Normen en Waarden.

Lees meer...
 
Gemert-Groene Ster

Gemert in eigen huis tegen Groene Ster

Gemert 1 maakt zich op voor de tweede thuiswedstrijd van de nieuwe competitie. Zondagmiddag om 14.30 uur begint op sportpark Molenbroek de confrontatie met Groene Ster, de enige Limburgse vertegenwoordiger in de hoofdklasse B dit seizoen.
 
Lees meer...
 
Wilbert Veldman

Wilbert Veldman teamleider jeugdzaken

Image

 

De organisatie van voetbalvereniging Gemert herbergt een nieuwe functie. Wilbert Veldman is met ingang van heden de nieuwe teamleider jeugdzaken, zo werd dinsdagavond tijdens de drukbezochte info-avond voor leiders en trainers bekendgemaakt.

Lees meer...
 
Bekerduel met EVVC

Gemert bekert tegen EVVC

Gemert 1 speelt in de volgende ronde van de KNVB-districtsbeker tegen tweedeklasser EVVC. Het duel wordt op 19 oktober om 14.30 uur gespeeld op het sportpark in Vinkel. 

 
Kantine ruimer geopend

Ruimere openingstijden kantine 

De kantine van vv Gemert is op woensdag en donderdag op 17.45 uur geopend. Dit betreft een proef tot en met de maand oktober.
 
nieuwe tussenstand

Nieuwe tussenstand...

Op de supporterspagina op deze site staat de nieuwe tussenstand in de vv Gemert pool. Kijk snel. 

 
Dongen-Gemert

Gemert in extremis naar punt

Een doelpunt in de laatste seconden van de blessuretijd heeft Gemert zondagmiddag een zwaarbevochten punt opgeleverd. Een verdiend punt overigens, op basis van de volle negentig enerverende minuten in Dongen: 2-2. 

Lees meer...
 
Ballonnenwedstrijd Vogels Autobedrijf

Uitslag ballonnen raden Vogels Autobedrijf  

Tijdens de Open Dag van vv Gemert konden bezoekers raden hoeveel ballonnen er in de Renault Kangoo van Vogels Autobedrijf zaten. De uitslag is dat de Kangoo 274 ballonnen bevatte. Winnaar is dhr. B. van der Heijden uit Gemert. Hij raadde 273 ballonnen en zat er daarmee het dichtst bij. De hoofdprijs - een grote beurt met APK - zal nog dit jaar op hun auto uitgevoerd worden.

Image
Ben van der Heijden ontvangt de prijs van Eric van Schijndel van Vogels Autobedrijf.
 


Lees meer...
 
Start Grote Club Actie

Grote Clubactie weer van start! 

Beste leden en ouders, op 13 september gaat de Grote Club-actie weer van start. Onze D- en E-jeugd ontvangt hiervoor een verkoopboekje en wordt verzocht om loten te verkopen, waarmee ze leuke beloningen kunnen verdienen.
Kijk verder, ook onder jeugdnieuws.
 
Lees meer...
 
Eerste tussenstand voetbalpool

Eerste tussenstand voetbalpool 

De supportersvereniging heeft de eerste tussenstand van de vv Gemert voetbalpool op de site geplaatst. Kijk verder bij supportersnieuws. 

 
SponsorsAttentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5589251
Top of Page