Home 21 december 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 1 gast online
vvGemert feeds
TEC-Gemert restant

Gemert voor half uur naar Tiel

Gemert 1 wacht nog een bijzondere afsluiting van het kalenderjaar. De zwartwitten reizen zondagmiddag af naar Tiel voor het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen TEC. Aanvang is 14.00 uur.

Lees meer...
 
Teamfoto's

Zaterdag teamfoto's ophalen

De teamfoto's van de jeugdelftallen liggen klaar bij het jeugd-wedstrijdsecretariaat. Er is nog een aantal enveloppes niet afgehaald. Komende zaterdag (20 december) tussen 13 en 17 uur zijn de foto's door trainers/leiders af te halen bij Wim Dekker. Tevens liggen dan de enveloppen klaar met de vergoedingen van de Grote Club Actie, alleen op te halen door de leiders. 

 
OSS'20-Gemert afgelast

Bekerduel OSS'20-Gemert afgelast

De bekerwedstrijd van Gemert tegen OSS'20 is afgelast. Het veld op sportpark De Rusheuvel in Oss is onbespeelbaar. De wedstrijd wordt later opnieuw ingepland. 

 
Gemert 2

Gemert 2 met goed gevoel de winterstop in

De reserves van  vv Gemert hebben een wisselvallige eerste seizoenshelft afgesloten met twee toppers in de afgelopen week. Dinsdagavond werd UDI 2 met 5-0 opzij gezet en zondag werd Blauw Geel verslagen in de kwartfinale van de bekercompetitie.
 
Lees meer...
 
UDI-Gemert

Gemert en UDI scoren niet

De derby UDI'19-Gemert eindigde zondagmiddag in een doelpuntloos gelijkspel. De zwartwitten hadden vrede met het resultaat, ook al nam Dongen de koppositie in de hoofdklasse B over.

Lees meer...
 
FIFA koning gezocht

Ook senioren welkom bij FIFA-gametoernooi!

Op 9 januari organiseert vv Gemert een FIFA gametoernooi (2:2). De poulewedstrijden spelen we in de kantine. Vervolgens vinden de finales plaats via een buiten-bioscoopscherm op de middenstip. Er zijn nog plekken beschikbaar. Nieuw is dat voor die laatste plaatsen ook senioren zich kunnen aanmelden! De inschrijftermijn loopt tot en met dit weekeinde. Dus reageer snel!

Lees meer...
 
Bericht jeugdleiders- en trainers

Bericht voor leiders en trainers jeugdteams

Jeugdteams hebben de gelegenheid om tot en met vrijdag 19 december te trainen. Daarna is het winterstop tot en met zondag 4 januari. Op maandag 5  januari starten we weer met de trainingen. Willen alle trainers de terreinmeesters laten weten wanneer ze GEEN gebruik maken van bepaalde dagen, zowel vóór als na de winterstop?
 
Bij voorbaat dank, Toine Ketelaars en Mary Verbrugge

 
Film: Gemert B1 - Baronie B1 1-0

Videoverslag: Gemert B1- Baronie B1: 1-0

ImageVideoverslag van de wedstrijd

Klik op "Lees Meer" om de video te bekijken.

Lees meer...
 
Gemert F5 kampioen

Gemert F5 kampioen!

Door een grote overwinning op Handel F1 heeft Gemert F5 woensdagavond op het eigen sportpark Molenbroek de najaarstitel binnengehaald!  

Lees meer...
 
F9 kampioen

F 9 kampioen!

Gemert F9 is najaarskampioen geworden. Proficiat! 

Lees meer...
 
Sponsors

Attentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5966011
Top of Page