Home 02 september 2015  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 10 gasten online
vvGemert feeds
Gemert-Nieuw Woensel

Gemert wint ook van Nieuw Woensel

Gemert heeft dinsdagavond de voorbereiding afgesloten met een overwinning op Nieuw Woensel. De tweedeklasser werd op sportpark Molenbroek met 4-1 geklopt.  

Lees meer...
 
Busreis naar Vlissingen

Supportersreis naar Vlissingen

De Supportersvereniging van vv Gemert organiseert een supportersreis naar Vlissingen, waar Gemert 1 zondag de eerste competitiewedstrijd speelt. 

Lees meer...
 
Open Dag succes

Succesvolle Open Dag vv Gemert

De Open Dag van vv Gemert was opnieuw erg geslaagd. Ondanks de warmte vermaakte de jeugd zich prima met de kinderspelen en de clinics met spelers van het eerste elftal. Ook waren er demowedstrijdens van de AH Mini F, een loterij met leuke prijzen en als slotstuk de presentatie van de selectie van Gemert 1. Zie bijgaande foto's van Frans Brzoskowski voor een impressie.

Image 

Lees meer...
 
Beker Gemert 2

Gemert 2 verslikt zich in Olympia´18

Gemert 2 is er niet in geslaagd de volgende bekerronde te bereiken in de strijd om de beker voor standaardteams. Zaterdagavond werd weliswaar gewonnen met een monsterscore, maar toen was het kwaad al geschied.

Lees meer...
 
ledendadministratie

Ledenadministratie weer aanwezig op woensdagavond

De ledenadministratie van vv Gemert - Wenda van de Boogaard - is vanaf komende week weer wekelijks 's woensdags tussen 18 en 19.30 uur aanwezig in de bestuurskamer op het sportpark.  Tot de herfstvakantie is Wenda ook zaterdagochtend van 10 tot 11 aanwezig.

 
Handdoekactie

Supportersclub start handdoek actie

De Supportersvereniging van vv Gemert start met een bijzondere handdoekactie. Handdoeken zijn verkrijgbaar bij vooruitbetaling van 7.50 euro (met vermelding van je naam). Handdoek is wit van kleur, met ingeweven logo en mascotte Zwitje en eigen naam als opdruk. Handdoeken worden eind november geleverd. Meer info zondagmiddag verkrijgbaar bij Open Dag of bij bestuursleden van de Supportersclub

Lees meer...
 
Gemert naar volgende ronde

Gemert 1 plaatst zich voor volgende ronde

Gemert 1 heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het toernooi om de districtsbeker. In Groesbeek kwamen de zwartwitten zaterdagmiddag geen moment in de problemen. Het werd 0-4.

Lees meer...
 
Gemert-OSS'20

Wedstrijd tegen OSS'20 naar zaterdag

De wedstrijd Gemert - OSS'20 is verplaatst van zondag 11 oktober naar zaterdag 10 oktober. Aanvang van de wedstrijd is 19.30 uur. 

 
Technische Commissie

Theo van den Boogaard stopt bij Technische Commissie

Theo van den Boogaard  heeft in overleg met het bestuur besloten om zijn taak als teamleider technische zaken en daarmee hoofd van de technische commissie bij vv Gemert per direct neer te leggen. Lees verder .

Lees meer...
 
Gemert - Meerssen

Gemert klopt sv Meerssen

Gemert heeft dinsdagavond goede zaken gedaan in de strijd om de districtsbeker. SV Meerssen werd met 3-1 geklopt. 

Lees meer...
 
Sponsors

Attentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 6961752
Top of Page