Home 20 augustus 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 14 gasten online
vvGemert feeds
Gemert-Geldrop

Gemert klopt Geldrop ruim

Een paar dagen voordat het om het 'echie' gaat - zaterdagavond start het districtsbekertoernooi tegen Germania in Groesbeek - won Gemert dinsdagavond met afgetekende cijfers van Geldrop. Het werd 5-0 op sportpark Molenbroek. 

Lees meer...
 
Pim van Zutven

Mooi afscheid Pim van Zutven

Image
Pim neemt afscheid van vv Gemert.
 

Lees meer...
 
Zaterdagduels

Vooralsnog zeven duels op zaterdagavond

Komend seizoen zijn vooralsnog zeven duels van Gemert 1 van zondag naar zaterdag verschoven. Kijk snel verder en noteer de data in uw agenda. 

Lees meer...
 
Nieuwe coordinator

Jels Berkers coördinator A- en B-jeugd

Jels Berkers is de nieuwe coördinator voor de A- B-jeugd van vv Gemert. Hij is telefonisch te bereiken onder: 06 13187649 of per mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
UDI-Gemert

Gemert verliest van UDI'19

Gemert heeft de eerste nederlaag in de nog prille voorbereiding moeten slikken. De zwartwitten oefenden tegen klassegenoot UDI'19 en verloren met 2-0.

Lees meer...
 
Oefenwedstrijd

Gemert klopt Someren

Gemert heeft het oefenduel met SV Someren woensdagavond met ruime cijfers gewonnen. Op sportpark De Potacker in Someren werd het 2-4.

Lees meer...
 
Competitieprogramma

Gemert zaterdag 6 september tegen Deurne

De eerste competitiewedstrijd van vv Gemert is verzet van zondagmiddag 7 september naar zaterdagavond 6 september. Noteer het alvast in uw agenda, want het is meteen een mooi affiche; thuis tegen sv Deurne.

Lees meer...
 
Bekerloting

Bekerprogramma Gemert 1 en 2 bekend

Gemert krijgt in de eerste ronde van de KNVB-districtsbeker behoorlijk zware tegenstanders tegenover zich. De zwartwitten spelen tegen DESO (Oss), Germania (Groesbeek) en Venray. Ook het programma is nu bekend: Gemert speelt twee duels op eigen veld.

Lees meer...
 
Vacature jeugd

Belangrijke vacature bij de jeugd nog niet ingevuld

Recent hebben onze leden een brief gekregen om daarmee de interesse te wekken voor vrijwilligerswerk bij vv Gemert. Het pleidooi heeft zeker succes gehad, maar een belangrijke vacature – die bij de jeugd - is helaas nog niet ingevuld. Kijk verder.

Image 

Lees meer...
 
Gemert-Helmond Sport

Gemert houdt Helmond Sport knap op remise

Gemert 1 begint met een opsteker aan het tweede deel van het zomerreces. De zwartwitten hielden eerstedivisionist Helmond Sport zaterdagmiddag knap op een 3-3 gelijkspel.

Image
Jeffrey Driessen tekende voor het tweede doelpunt van Gemert.
 

Lees meer...
 
SponsorsAttentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5463698
Top of Page