Home 06 maart 2015  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 1 gast online
vvGemert feeds
Oproep vrijwilligers

Wie helpt mee bij Bourgondisch Voetbaltoernooi?

Terwijl de aanmeldingen binnenstromen, wordt er achter de schermen hard gewerkt om de eerste editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi tot een groot succes te maken. De voetballers en de gezelligheid zijn al geregeld, maar er mist nog één belangrijk onderdeel: de vrijwilligers! Wil jij dit geweldige weekend van dichtbij meemaken? Lees dan snel verder! 

Lees meer...
 
AH Gemert

AH Gemert Brabants beste supermarkt-ondernemer

Albert Heijn Gemert, een van de belangrijke sponsoren van vv Gemert, is benoemd tot de beste supermarktondernemer van Noord-Brabant. De voetbalvereniging wil Rob de Vries en zijn medewerkers van harte feliciteren met dit prachtige resultaat en succes toewensen in de verdere competitie.
 
Lees meer...
 
Baronie-Gemert

Gemert wil goede gevoel vasthouden

Gemert 1 gaat zaterdagavond op bezoek bij Baronie. Dat is geen gemakkelijke opgave. De Bredanaars zijn in de winning mood en hebben sinds de winterstop nog geen punt ingeleverd.

Lees meer...
 
Selectienieuws

Akkoord met vier spelers; Yoeri Vissers komt

Sven van Ommeren, Geert van den Bosch, Kees Brugmans en Ronny van den Elzen spelen ook volgend seizoen bij Gemert. De technische commissie heeft een akkoord bereikt met de vier spelers. Yoeri Vissers komt in de zomer over van Erp. 

Lees meer...
 
Film: Gemert - BlauwGeel 2-0

Videoverslag: Gemert - BlauwGeel 2-0

ImageVideoverslag van de wedstrijd en interview met de trainer.  

Klik op "Lees Meer" om de video te bekijken.

Lees meer...
 
Vrienden van de jeugd

'Vrienden van de jeugd' van vv Gemert

Voor iedereen die de jeugd van Gemert een warm hart toedraagt hebben we een mooi plekje gereserveerd op het bord naast veld 1. Lees snel verder.

Image 

Lees meer...
 
Container gebruikte kleding/schoenen

Container 'The future Gambia' bij vv Gemert

Vanaf maandagavond (2 maart) staat op het sportpark van vv Gemert tijdelijk een container van de stichting 'The Future Gambia'. Iedereen kan hier gebruikte (voetbal)kleding en -schoenen inleveren en daarmee de stichting steunen. 

Lees meer...
 
Gemert-Blauw Geel

Gemert klopt Blauw Geel'38 in topper

Gemert 1 is de nieuwe koploper in de hoofdklasse B. De zwartwitten wonnen zaterdagavond verdiend van Blauw Geel'38 en gingen daarmee op de ranglijst over de Veghelnaren heen. Het werd 2-0 op sportpark Molenbroek. Lees verder. Met foto's van Marissa van Osch.

Image 

Lees meer...
 
Kantinemedewerkers

Kantinepersoneel vv Gemert in het nieuw!

Santino Casual Comfort, Angelo van Horik Schilderwerken en Topscore zeefdrukkerij en borduurstudio hebben samen het kantinepersoneel voorzien van nieuwe polo-shirts. Lees verder! 

Image 

Lees meer...
 
Supportersreis Baronie

Supportersreis naar Baronie

De supportersvereniging van vv Gemert organiseert een busreis voor de fans naar de uitwedstrijd tegen Baronie, zaterdag 7 maart. 

Lees meer...
 
Sponsors

Attentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 6213408
Top of Page