Home 29 juli 2015  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Vacatures
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
vvGemert feeds
Bekerprogramma Gemert 1

Bekerprogramma Gemert start op 22 augustus

Gemert begint de strijd om de districtsbeker op zaterdag 22 augustus, uit tegen Nuenen. Daarna volgen binnen een week de confrontaties met Meerssen (di 25-8, thuis) en Rood Wit uit Groesbeek (zaterdag 29-8).

Lees meer...
 
The Future Gambia

Gambiaanse kinderen in Gemert-shirts

Afgelopen voorjaar stond op ons sportpark een container van de stichting The Future Gambia, die zich inzet voor betere omstandigheden voor schoolkinderen in het dorpje Sanchaba. Inmiddels zijn alle spullen aangekomen en wordt volop genoten van de schoenen en tenues. 

Image

 

Lees meer...
 
Infobijeenkomsten jeugd

Info-avonden jeugdleiders en -trainers

Aan het begin van het nieuwe seizoen worden informatie-bijeenkomsten gehouden voor leiders en trainers van de jeugdteams. Op deze avonden komen o.a. aan de orde: het beleid tav veilig sportklimaat en VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), afspraken over doorschuiven spelers, trainingen, etc. Kijk verder voor de data.
 
Lees meer...
 
Voetbaldagen vv Gemert

Nieuw: voetbaldagen bij vv Gemert!

In de herfstvakantie van 2015 houden voetbalvereniging Gemert en Werner Smits SPORTS de eerste editie van de vv Gemert Voetbaldagen. Drie dagen lang voetbalplezier voor E- en D-junioren! Kijk snel verder.

Image 

Lees meer...
 
Hoofdklasse B

Nieuwe hoofdklasse B bekend

De nieuwe indeling van de hoofdklasse B is bekend. Gemert komt komend seizoen uit tegen vijf nieuwelingen: Vlissingen, Gestel, Halsteren, EHC en DESO. 

Lees meer...
 
Trainers/leiders gevraagd

Gevraagd: (assistent)-trainers jeugd

De jeugdafdeling van vv Gemert is op zoek naar (assistent-)trainers voor de volgende teams: C3, C6 en B4. Verder zijn we binnen de E- en F-afdeling op zoek naar trainers en leiders. We kunnen nog heel wat hulp gebruiken. Voor B4 kunt u contact opnemen met Jels Berkers (06-13187649), voor C3 en C6 met Mark Roijackers (06-18958462), voor de E- en F-afdeling met Helma van den Boomen (06-24195886). 

 
Foto's BVT

Foto-impressie van Bourgondisch Voetbal Toernooi

Het Bourgondisch Voetbal Toernooi is ten einde. Wat was het een feest! Kijk hier voor foto's van Marissa van Osch en Rowena vd Vossenberg.

Image 

Lees meer...
 
Eerste editie BVT voorbij

Eerste Bourgondisch Voetbaltoernooi groot succes!!!!!!!

De eerste editie van het Bourgondisch Voetbal Toernooi is een grandioos succes geworden. Meer dan 600 voetballers en voetbalsters maakten er, daartoe in staat gesteld door meer dan 150 vrijwilligers, een topweekend van. 

Lees meer...
 
Leider Gemert 3 gezocht

Gemert zoekt leider/trainer derde elftal

Voetbalvereniging Gemert is op zoek naar een trainer/leider voor het derde elftal. Gemert 3 komt uit in de tweede klasse en traint één keer per week. Interesse? Neem contact op met Jels Berkers, lid van de Technische Commissie, via nummer 06 13187649 of emailadres Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Leider dames 2 gezocht

Dames 2 op zoek naar nieuwe leider 

Heb jij op zondag nog een gaatje in je agenda over en lijkt het je leuk om een damesteam te begeleiden bij wedstrijden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder.

Lees meer...
 
Sponsors

Attentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 6805636
Top of Page