Home 21 april 2014  
Hoofdsponsor
Advertisement
Foto-album update
Nieuwste onderwerpen
Meest gelezen
Who's Online
We hebben 13 gasten online
vvGemert feeds
Vacatures jeugd

vv Gemert zoekt vrijwilligers voor jeugd

Voetbalvereniging Gemert is op zoek naar vrijwilligers voor een aantal essentiële taken binnen de jeugdafdeling. Bent u bereid om een aantal uurtjes per week aan de jeugdafdeling van vv Gemert te besteden? Kijk snel verder.

Lees meer...
 
Gemert-Nulandia

Gemert donderdag tegen Nulandia

Komend weekeinde staat er geen wedstrijd op het programma voor Gemert 1. Daarom speelt de ploeg van trainer Bert Ruijsch donderdagavond (24-4) vriendschappelijk tegen tweedeklasser Nulandia. Het duel op sportpark Molenbroek begint om 20.00 uur. 

 
UDI-Gemert

Gemert dwingt te weinig af

Gemert heeft zaterdagavond opnieuw niet kunnen winnen. In de derby tegen UDI'19 werd het 2-0 voor de thuisploeg door doelpunten van Sam Wassenberg en Bart van Schijndel.

Lees meer...
 
Verlenging

Driessen, Wijlaars en Fonken langer bij Gemert

De Technische Commissie van vv Gemert is tot een akkoord gekomen met opnieuw drie spelers. Jeffrey Driessen, Stef Wijlaars en doelman Daan Fonken maken nu al deel uit van de selectie en komen ook volgend seizoen uit in het zwartwit.

Lees meer...
 
UDI-Gemert

Gemert voor derby naar Uden

De confrontaties worden al voor het seizoen rood omcirkeld in de agenda's van de voetballiefhebbers. Gemert-UDI of UDI-Gemert ijn al sinds jaar en dag heerlijke derby's. Zaterdagavond staan de rivalen om 19.00 uur tegenover elkaar op Parkzicht in Uden.
 
Lees meer...
 
Film: Gemert - EHC 1-1

Videoverslag: Gemert - EHC 1-1

ImageVideoverslag van de wedstrijd en interview met de trainer.  

Klik op "Lees Meer" om de video te bekijken.

Lees meer...
 
wegwerkzaamheden

Sportpark tijdelijk moeilijk bereikbaar

Ons sportpark is tijdelijk moeilijk bereikbaar door wegwerkzaamheden op de kruising Sportlaan-Past. Attendorenstraat-Overste Suijsstraat-Predikant Swildensstraat. Lees snel verder.

Lees meer...
 
Jubileum Jos Maas/Toon v Schijndel

Jubilarissen in bloemetjes gezet

Jos Maas en Toon van Schijndel zijn al veertig jaar (!) de belangrijkste sponsoren van vv Gemert. Dat bijzondere jubileum wilde de voetbalvereniging niet zomaar voorbij laten gaan. Zondag werden de hoofd- en cosponsor in de bloemetjes gezet.

Image
Toon van Schijndel (l) en Jos Maas.
 

Lees meer...
 
Gemert-EHC

Gemert blijft steken op remise: 1-1

Gemert heeft een ideale kans gemist om goede zaken te doen in de strijd om de titel. Terwijl OJC en Blauw-Geel hun wedstrijden verloren, bleven de zwartwitten steken op een teleurstellend gelijkspel: 1-1.

Image
Ronnie Heijmans kopt de 1-1 binnen.
 

Lees meer...
 
Heijmans en Bahtiri

Afscheid van Ronnie Heijmans en Benjamin Bahtiri  

Ronnie Heijmans en Benjamin Bahtiri komen met ingang van volgend seizoen niet meer uit voor vv Gemert. De technische commissie en staf van vv Gemert en de twee aanvallers hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. 

Lees meer...
 
SponsorsAttentie
 


 © TKWebservices
Bezoekers: 5091365
Top of Page