Agenda

Op deze agenda vindt u evenementen, bijeenkomsten en andere speciale gebeurtenissen die in de komende tijd te gebeuren staan op sportpark Molenbroek. Dit geldt voor alle geledingen. Interesse om een agenda-item toe te voegen? Stuur dan een verzoek per mail naar pr@vvgemert.nl.

14 februari 2020

Carnavalsbal senioren

Op vrijdag 14 februari wordt het grote vv Gemert Carnavalsbal gehouden voor de oudste jeugd en de senioren.

8 mei 2020

Medewerkersavond

Op 8 mei bedanken we onze vrijwilligers tijdens de jaarlijkse feestavond voor alle medewerkers van vv Gemert.

13 juni 2020

Verenigingsdag

Op zaterdag 13 juni is de Verenigingsdag van vv Gemert. Alle jeugdspelers, jeugdleiders en ouders zijn van harte welkom op deze dag. Later meer informatie.

26 juni 2020

BVT 2020

Op 26. 27 en 28 juni wordt de zesde editie van het Bourgondisch Voetbal Toernooi van vv Gemert gehouden.