Agenda

Op deze agenda vindt u evenementen, bijeenkomsten en andere speciale gebeurtenissen die in de komende tijd te gebeuren staan op sportpark Molenbroek. Dit geldt voor alle geledingen. Interesse om een agenda-item toe te voegen? Stuur dan een verzoek per mail naar pr@vvgemert.nl.

9 december 2019

Algemene Ledenvergadering vv Gemert

De Algemene Ledenvergadering van vv Gemert vindt plaats op maandag 9 december. Aanvang in de kantine is 20.00 uur. De agenda van de jaarvergadering vindt u hier.

20 december 2019

KingsTalent

vv Gemert is op vrijdag 20 december gastheer van een ‘showcase’ van KingsTalent. Gescoute spelers uit het hele land konden zich in de kijker spelen van Amerikaanse universiteitscoaches.

28 december 2019

Darttoernooi

Op zaterdag 28 december wordt het traditionele darttoernooi van vv Gemert gehouden.

3 januari 2020

Fifa ps4 toernooi

Op vrijdag 3 januari houdt vv Gemert het jaarlijkse FIFA Play Station 4-toernooi.

5 januari 2020

Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 5 januari heffen we het glas op het nieuwe jaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2020, inclusief huldiging van jubilarissen.

14 februari 2020

Carnavalsbal senioren

Op vrijdag 14 februari wordt het grote vv Gemert Carnavalsbal gehouden voor de oudste jeugd en de senioren.

8 mei 2020

Medewerkersavond

Op 8 mei bedanken we onze vrijwilligers tijdens de jaarlijkse feestavond voor alle medewerkers van vv Gemert.

13 juni 2020

Verenigingsdag

Op zaterdag 13 juni is de Verenigingsdag van vv Gemert. Alle jeugdspelers, jeugdleiders en ouders zijn van harte welkom op deze dag. Later meer informatie.

26 juni 2020

BVT 2020

Op 26. 27 en 28 juni wordt de zesde editie van het Bourgondisch Voetbal Toernooi van vv Gemert gehouden.