Agenda

Op deze agenda vindt u evenementen, bijeenkomsten en andere speciale gebeurtenissen die in de komende tijd te gebeuren staan op sportpark Molenbroek. Dit geldt voor alle geledingen. Interesse om een agenda-item toe te voegen? Stuur dan een verzoek per mail naar pr@vvgemert.nl.

10 oktober 2022

Algemene Ledenvergadering vv Gemert

Feestelijke Algemene Ledenvergadering van vv Gemert, onderdeel van de jubileumweek. Aanvang 20 uur in de kantine. Dit is de agenda.

13 oktober 2022

Feestelijke clubavond

Extra feestelijke clubavond. Met hanentoepen en hanendarten en extra amusement. Onderdeel van de jubileum-feestweek. Meer info via deze link.

14 oktober 2022

Groot jubileumfeest vv Gemert

Hèt grote jubileumfeest van vv Gemert. In kantine annex feesttent. Iedereen is van harte uitgenodigd!

15 oktober 2022

Jubileum jeugddag

Jubileumactiviteiten voor de jeugdspelers van vv Gemert. Meer info via deze link.

16 oktober 2022

Jubileum pubquiz

Grote pubquiz in kantine/feesttent als onderdeel van jubileum-feestweek. Meer info via deze link.