Bourgondisch Voetbal Toernooi

Beste sportvriend(inn)en,

In het laatste weekend van juni 2020 wordt de zesde editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi gehouden. Op deze pagina vind je alles over de inschrijving. Het coronavirus haalde een streep door de edities van 2020 en 2021. Misschien dat we daarom zo’n zin hebben in wat er komen gaat op 24, 25 en 26 juni 2022!

Misschien moeten we het na een lange pauze even in herinnering roepen, maar wat is het Bourgondisch Voetbaltoernooi toch altijd een heerlijke nabrander van het seizoen. In de voorgaande vijf edities heeft het evenement op en rond het sportpark van vv Gemert zijn naam gevestigd. Recreantenteams uit alle uithoeken van het (buitenland)land kwamen naar Gemert om het voetbaljaar gezamenlijk af te sluiten, met voetbal en héél véél gezelligheid.

Het toernooi staat open voor herenteams die uitkomen in de vierde, vijfde, zesde of zevende klasse KNVB. Er wordt elf tegen elf gespeeld op een gewoon wedstrijdveld. Damesteams kunnen zich inschrijven als ze uitkomen in de tweede, derde, vierde, vijfde of zesde klasse KNVB. De vrouwen komen uit in teams van zeven personen en spelen op een half wedstrijdveld.

Voor zowel heren als dames moet de olympische gedachte bovenaan staan; meedoen is belangrijker dan winnen. Elke vereniging heeft wel een of twee van die elftallen. Met spelers die niet altijd gaan voor de punten, maar wel voor het plezier. En die houden van een natje en een droogje op z’n tijd. Naar dit soort Bourgondisch ingestelde teams zijn wij op zoek.

Waarom meedoen aan dit fantastische toernooi? Voor de prijs van euro 70,- per persoon kunt u genieten van:

• Groot Bourgondisch recreanten voetbaltoernooi op zaterdag en zondag
  • Twee overnachtingen in tentenkamp op sportpark (eigen tent per team, zelf luchtbed/slaapzak meenemen) met douchegelegenheid.
  • Twee keer een uitgebreid ‘Gimmerts’ ontbijtbuffet plus één keer (zaterdag) een groots warm buffet.
  • Twee consumptiebonnen per persoon.
  • Op vrijdag- en zaterdagavond toegang tot de feestavonden in de grote tent. Over het programma horen jullie snel meer.

Definitief inschrijven?

Vul dit inschrijfformulier in en stuur het naar de organisatie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi. Bij voorkeur mailen naar: bvt@vvgemert.nl.

Maximaal kunnen er 28 heren- en 14 damesteams inschrijven, dus geef je op tijd op, want vol is vol!

Het inschrijfgeld (70,00 euro per persoon), vermeerderd met 75,00 euro borg per team, dient in één totaalbedrag, afhankelijk van het aantal deelnemers, z.s.m. doch uiterlijk voor 1 maart 2022 zijn overgemaakt op:

Bankrekeningnummer IBAN: NL35RABO0301709777, t.n.v.: Voetbalvereniging Gemert.

Vermeld tevens uw bevestigingsnummer, verenigingsnaam of teamnaam, elftalnummer en aantal deelnemers.

Mocht u zich hebben aangemeld en geen betaling op tijd hebben geplaatst, dan houden wij ons het recht voor om het eerstvolgende betalende team in te schrijven. Omdat wij in het verleden geconfronteerd zijn met uitvallende teams vanwege te weinig spelers/speelsters stellen wij een minimaal aantal deelnemers per team in.

Voor de herenteams betekent dit dat er minimaal voor 14 personen betaald moet zijn. Voor de damesteams zijn dit minimaal 10 personen.

Natuurlijk zijn dat weekend ook vrouw/vriendin, supporters en andere belangstellenden van harte welkom. Tegen betaling van eveneens 70,00 euro per persoon zijn ook zij volledig deelgenoot van het spektakel. Als u dus bijvoorbeeld op het inschrijfformulier aangeeft dat de groep waarmee u naar Gemert komt bestaat uit 20 personen, dan dient u 1.400 euro (20 maal 70,00 euro) + 75,00 euro borg over te maken op het bovenvermelde rekeningnummer. Indien u zich als een correcte toernooigast opstelt, zal de 75,00 euro borg achteraf worden teruggestort.

Let wel, het door u opgegeven aantal is definitief. Er kan niet tot teruggave van inschrijfgeld worden overgegaan als u onverhoopt met minder mensen aanwezig bent. Dit heeft te maken met de dan reeds gemaakte kosten voor de organisatie als gevolg van het verwachte aantal deelnemers.

Als u later met meer personen wilt komen dan u op het inschrijfformulier heeft aangegeven, is dat geen probleem. Voor hetzelfde bedrag per persoon draaien ook zij volledig in het programma mee. Laat ons dat dan wel even van tevoren weten zodat met het een en ander rekening kan worden gehouden.

Heeft u vragen, opmerkingen, informatie, en/of tips dan kunt u terecht bij navolgende contactpersoon: BVT 2022 e-mail: bvt@vvgemert.nl

Heb je vragen, opmerkingen en/of tips, stuur dan een mailtje naar voetbaltoernooigemert@gmail.com  of bvt@vvgemert.nl.

Graag tot eind juni 2022!

*Algemene voorwaarden Bourgondisch Voetbal Toernooi 2020

Adres: