Bourgondisch Voetbal Toernooi

Beste sportvriend(inn)en,

Het Bourgondisch Voetbal Toernooi van vv Gemert was in 2019 weer een gigantisch succes. Daarmee is maar weer eens aangetoond dat er, als de formule klopt, ook onder de recreatieve voetballers nog wel degelijk behoefte is aan een soort van “nabrander” aan het eind van het seizoen.

In 2020 mag dit spraakmakende evenement daarom niet ontbreken op de evenementenkalender van voetbalvereniging Gemert. Het BVT 2020 begint op vrijdagavond 26 juni en duurt tot en met zondag 28 juni 2020. Bent jij ook van de partij?????

Het BVT heeft in de vorige vijf edities zijn naam gevestigd en wordt steeds bekender in Nederland en België. Nog meer dan in voorgaande jaren wordt getracht recreantenteams uit alle uithoeken van het (buiten)land naar Gemert te halen. Deze 6e editie kunnen ook weer damesteams inschrijven die uitkomen in de 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse KNVB. Het is de bedoeling dat zij met teams van 7 personen een toernooi op een half veld afwerken. Aan jullie het verzoek om deze uitnodiging ook onder de aandacht te brengen van andere damesteams in jullie regio.

De herenteams waarop wij ons richten, mogen maximaal uitkomen in de 4e, 5e, 6e of 7e klasse KNVB. Daarbij dient het aspect gezelligheid (veel) belangrijker te zijn dan de prestatie. Dat laatste geldt uiteraard ook voor de damesteams. De herenteams van 11 personen spelen op een normaal wedstrijdveld.

Elke vereniging heeft wel zo’n elftal. Spelers die niet altijd gaan voor de punten maar wel voor het plezier, en die houden van een natje en een droogje op z’n tijd. Naar dit soort Bourgondisch ingestelde teams zijn wij op zoek. Zij staan samen met de overige activiteiten dat weekend ongetwijfeld weer garant voor het succes van het Bourgondisch Voetbal Toernooi 2020 in Gemert!!!!!!!

Om een indruk te krijgen van dit superspektakel kun je surfen naar https://www.facebook.com/vvGEMERT/

Waarom moet ik me inschrijven voor dit toernooi?

Voor de prijs van euro 70,- per persoon geniet je van:

❖ 2-DAAGS GROOT BOURGONDISCH RECREANTEN VOETBALTOERNOOI

❖ 2 OVERNACHTINGEN IN TENTENKAMP (eigen tent per team) MET DOUCHEGELEGENHEID (zelf luchtbed/slaapzak meenemen).

❖ 2 KEER EEN ZEER UITGEBREID GIMMERTS ONTBIJTBUFFET + 1x WARM BUFFET.

❖ 2 CONSUMPTIEBONNEN PER PERSOON

❖ VRIJDAGAVOND BIERCANTUS, VERDER INFORMATIE HIEROVER VOLGT!

❖ OP ZATERDAGAVOND DE MEGAPARTY, GEGARANDEERD EEN GROOT SUCCES.

Onderstaand vind je het inschrijfformulier. Dit formulier kun je ingevuld sturen naar de organisatie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi t.n.v.: BVT 2020, Postbus 41, 5420 AA Gemert.

Het formulier kan ook gemaild worden naar: voetbaltoernooigemert@gmail.com of bvt@vvgemert.nl

Maximaal kunnen er 28 heren- en 14 damesteams inschrijven. Geef op tijd op, want vol is vol!! Het inschrijfgeld (70,00 euro per persoon), vermeerderd met 75,00 euro borg per team, dient in één totaalbedrag, afhankelijk van het aantal deelnemers, z.s.m. doch uiterlijk voor zondag 25 februari 2020 te zijn overgemaakt op: Bankrekeningnummer IBAN: NL35RABO0301709777, t.n.v.: Voetbalvereniging Gemert. Vermeld tevens je bevestigingsnummer, verenigingsnaam of teamnaam, elftalnummer en aantal deelnemers.

Mocht je je hebben aangemeld, maar geen betaling op tijd hebben gedaan, dan houden wij ons het recht voor om het eerstvolgende betalende team in te schrijven. Omdat wij in het verleden geconfronteerd zijn met uitvallende teams vanwege te weinig spelers/speelsters stellen wij een minimaal aantal deelnemers per team in. Voor de herenteams betekent dit dat er minimaal voor 14 personen betaald moet zijn. Voor de damesteams zijn dit minimaal 10 personen.

Natuurlijk zijn dat weekend ook vrouw/vriendin, supporters en andere belangstellenden van harte welkom. En tegen betaling van eveneens 70,00 euro per persoon zijn ook zij volledig deelgenoot van het spektakel. Een voorbeeld: als je op het inschrijfformulier aangeeft dat de groep die naar Gemert komt bestaat uit 20 personen, dan dien je 1.400 euro (20 maal 70,00 euro) + 75,00 euro borg over te maken op het bovenvermelde rekeningnummer. Indien je je als een correcte toernooigast opstelt, zal de 75,00 euro borg achteraf worden teruggestort.

Let wel, het door jou opgegeven aantal is wel definitief. Er kan niet tot teruggave van inschrijfgeld worden overgegaan als je onverhoopt met minder mensen aanwezig bent. Dit heeft te maken met de dan reeds gemaakte kosten voor de organisatie als gevolg van het verwachte aantal deelnemers. Als je later alsnog met meer personen wil komen dan op het inschrijfformulier aangegeven, is dat geen probleem. Voor hetzelfde bedrag per persoon draaien ook zij volledig in het programma mee. Laat ons dat dan wel even van tevoren weten zodat met het een en ander rekening kan worden gehouden.

Heb je vragen, opmerkingen en/of tips, stuur dan een mailtje naar voetbaltoernooigemert@gmail.com  of bvt@vvgemert.nl.

Graag tot eind juni 2020!

Adres:
Sportpark Molenbroek