Bourgondisch Voetbal Toernooi

Beste sportvriend(inn)en,

De zeer gezellige editie van BVT 2022 ligt alweer enkele maanden achter ons, dus wij hebben onze pijlen weer gericht op een nog gezelligere editie 2023. In het laatste weekend van juni 2023 wordt de zevende editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi gehouden. Op deze pagina vind je alles over de inschrijving. 

Met het Bourgondisch Voetbaltoernooi proberen we de mooiste sport te combineren met de leukste vrijetijdsbesteding: feest. Daarmee is het een heel gezellige afsluiter van het voetbalseizoen. In de voorgaande edities heeft het evenement op en rond het sportpark van vv Gemert zijn naam gevestigd. Recreantenteams uit alle uithoeken van het (buiten-)land kwamen naar Gemert om het voetbaljaar gezamenlijk af te sluiten, met voetbal en vooral héél véél gezelligheid.

Het toernooi staat open voor herenteams die uitkomen in de vierde, vijfde, zesde of zevende reserveklasse KNVB. Er wordt elf tegen elf gespeeld op een gewoon wedstrijdveld. Damesteams kunnen zich inschrijven als ze uitkomen in de tweede, derde, vierde, vijfde of zesde klasse KNVB. De vrouwen komen uit in teams van zeven personen en spelen op een half wedstrijdveld. 
Het is een seniorenweekend en het gehele weekend is dan ook 18+.

Voor zowel heren als dames moet de olympische gedachte bovenaan staan; meedoen is belangrijker dan winnen. Elke vereniging heeft wel van die elftallen. Met spelers die niet altijd gaan voor de punten, maar wel voor het plezier. En die houden van een natje en een droogje op z’n tijd. Naar dit soort Bourgondisch ingestelde teams zijn wij op zoek. 

Waarom meedoen aan dit fantastische toernooi? Voor de prijs van € 85,- per persoon kun je genieten van:

  • Groot Bourgondisch recreanten voetbaltoernooi op zaterdag en zondag
  • Twee overnachtingen in tentenkamp op sportpark met douchegelegenheid (ieder team krijgt eigen tent ter beschikking, wel zelf luchtbed/slaapzak e.d. meenemen).
  • Twee keer een uitgebreid ‘Gimmerts’ ontbijtbuffet plus één keer (zaterdag) een groots warm buffet.
  • Twee consumptiebonnen per persoon.
  • Op vrijdag- en zaterdagavond toegang tot de feestavonden in de grote tent. Over het programma horen jullie snel meer. Sneakpreview: vrijdagavond de traditionele BIERCANTUS!

In de aanstaande editie willen we het entertainmentniveau opkrikken en ook de daghoreca. We gaan een extra foodtruck uitnodigen om de variatie in eetgelegenheden te verhogen.

In verband met krapte in ons scheidsrechterskorps zijn we voor het toernooi ook op zoek naar aanvullingen daarin. Indien jullie een scheidsrechter mee willen brengen met jullie groep of van jullie club, horen we het graag. De scheidsrechter hoeft geen inschrijfgeld te betalen en heeft gratis toegang tot de feesttent en voorzieningen van onze eigen scheidsrechters.

Definitief inschrijven?

Vul het bijgevoegde inschrijfformulier (zie onderaan deze pagina) in en stuur het naar de organisatie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi: bvt@vvgemert.nl.

Maximaal kunnen er 28 heren- en 14 damesteams inschrijven, dus geef je op tijd op, want vol is vol! Deelnemers van de afgelopen editie krijgen voorrang bij de inschrijving.

Het voldoen van de inschrijfgelden willen we voor de contactpersoon eenvoudiger maken. Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt een betaalverzoek verstrekt van € 85 wat eenvoudig binnen het team verspreid kan worden, zodat ieder het inschrijfgeld kan voldoen. De contactpersoon blijft wel verantwoordelijk voor betaling van het totaalbedrag en geldt als aanspreekpunt voor de organisatie. Tevens wordt van de contactpersoon gevraagd te waarborgen dat het betaalverzoek eenmaal extra wordt betaald als waarborgsom. Indien u zich als een correcte toernooigast opstelt, zal de borg achteraf worden teruggestort.

De inschrijving is pas definitief zodra het inschrijfformulier is ontvangen en het totaal aan inschrijfgeld is voldaan. Mocht betaling niet op tijd hebben plaatsgevonden, dan houden wij ons het recht voor om het eerstvolgende betalende team in te schrijven.

Omdat wij in het verleden geconfronteerd zijn met uitvallende teams vanwege te weinig spelers/speelsters stellen wij een minimaal aantal deelnemers per team in. Voor de herenteams geldt een minimum van 14 personen per team; voor de damesteams is het minimum 10 personen.

Natuurlijk zijn dat weekend ook vrouw/vriendin, supporters en andere belangstellenden van harte welkom. Tegen betaling van eveneens € 85 per persoon zijn ook zij volledig deelgenoot van het spektakel, dus we hanteren geen maximum aantal personen per inschrijvend team. 

Let wel, het door u opgegeven aantal is definitief. Er kan niet tot teruggave van inschrijfgeld worden overgegaan als u onverhoopt met minder mensen aanwezig bent. Dit heeft te maken met de dan reeds gemaakte kosten voor de organisatie als gevolg van het verwachte aantal deelnemers.

Als u later met meer personen wilt komen dan u op het inschrijfformulier heeft aangegeven, is dat geen probleem. Voor hetzelfde bedrag per persoon draaien ook zij volledig in het programma mee. Laat ons dat dan wel even van tevoren weten zodat met het een en ander rekening kan worden gehouden. Extra deelnemers kunnen worden doorgegeven tot de aankomst van het team op vrijdagmiddag 23 juni 2023.

Heeft u vragen, opmerkingen, informatie, en/of tips dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres bvt@vvgemert.nl.

Heeft u vragen, opmerkingen, informatie, en/of tips dan kunt u terecht bij navolgende contactpersoon: BVT 2023: e-mail: bvt@vvgemert.nl

Heb je vragen, opmerkingen en/of tips, stuur dan een mailtje naar bvt@vvgemert.nl.

Inschrijfformulier

Graag tot eind juni 2023!

*Algemene voorwaarden Bourgondisch Voetbal Toernooi 

Adres:
Sportpark Molenbroek
Sportlaan 9, Gemert
telefoon: 0492-362056

e-mail algemeen:
info@vvgemert.nl

KNVB regio Zuid II

Rekeningnummer:
NL11 RABO 0116 1196 24
Terug naar boven