Gemert JO17-1 op toernooi in München

4 april 2024

Gemert JO17-1 beleefde afgelopen weekeinde een onvergetelijke ervaring. Zo deed het selectieteam van onze club tijdens de paasdagen mee aan een internationaal toernooi in Zuid-Duitsland, de Bayern Trophy. Zowel op zaterdag als zondag werkte onze Onder 17-1 meerdere wedstrijden af op het sportpark van TSV Eintracht Karlsfeld, een club uit de Landesliga met fraaie tribune en ouderwetse sintelbaan om het hoofdveld.

De ploeg eindigde in de poule met twee Italiaanse clubs (Castellanzese en Sporting Scorzé Peseggia) en één uit Zwitserland (Arzo) op een gedeeld eerste plek, maar kwam in doelsaldo tekort om de halve finale te bereiken. In de knock-outfase, op tweede paasdag, werd tweemaal nipt verloren, onder meer van Young Boys uit Luxemburg.

Voor de JO17-1 lagen zodoende de hoogtepunten van het weekeinde bovenal buiten het veld. Zo bezochten spelers, staf en enkele ouders zaterdagochtend het Olympiastadion. Het complex waar het Nederlands elftal het grootste succes ooit vierde (de Europese titel in 1988) was op loopafstand van het hotel waar de JO17-1 vanaf vrijdag overnachtte. Ook werd de Altstadt van München aangedaan en was er op maandag, vlak voor de terugreis, nog de stadiontour door de Alianz Arena van FC Bayern.

Een dankwoord is de Onder 17-1 verschuldigd aan Mezenberg Techniek, CBD-merk Cibdol, schoonheidsspecialist ADC Look Good Feel Good, Biemans Plantenkwekerij BV en Stalling Boekel Venhorst/Zonnepanelen-wassen.nl voor hun sponsoring.

Gemert JO17-1 hervat komende zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen De Treffers JO17-1. Aftrap is om 13.15 uur op Sportpark Molenbroek.

Deel bericht

Terug naar boven