Zaterdag reünie ‘Gemert 1 van vorige eeuw’

6 september 2019

Op sportpark Molenbroek wordt zaterdag (7 september) de grote reünie gehouden voor spelers van ‘het Gemert 1 van de vorige eeuw’. Het aantal aanmeldingen overstijgt de verwachtingen, dus dat belooft een mooie middag en avond te worden.

Voetbalvereniging Gemert heeft een lange en zeer rijke historie. Die wordt gekoesterd. Om de vele mooie herinneringen nog eens op te halen, sterke verhalen en mooie anekdotes te vertellen, komen zaterdag meer dan honderd oud-spelers en -trainers samen. Een groot aantal van hen heeft zich ook ingeschreven voor een mini-toernooitje in de middag op het hoofdveld. Dat begint om 15.30 uur. Gemert-supporters zijn van harte uitgenodigd om daar een kijkje te komen nemen en de oude glorie nog een keer aan het werk te zien.

Gemert werd in 1912 opgericht. Met een historie van 107 jaar moest om praktische redenen een tijdsvak afgebakend worden. De reünie geldt voor spelers die in Gemert 1 hebben gespeeld tot en met het seizoen 1999-2000. Het ‘Gemert 1 van de vorige eeuw’ dus.

’s Avonds is er voor de genodigden een programma in de kantine.

Lees voor alle details:

Grootse reünie Gemert 1

Deel bericht

Terug naar boven