Ralf Kemper langer bij Gemert en meer nieuws!

19 februari 2022

Ralf Kemper speelt ook de komende seizoenen in het zwartwit. De 24-jarige clubtopscorer van Gemert heeft zijn contract met twee jaar verlengd, waarmee de hoofdmacht zich verzekerd weet van een belangrijke steunpilaar in de komende jaren.

 

De Technische Commissie heeft de eerste gesprekken met de huidige selectie met het oog op volgend seizoen achter de rug. Vrijdag werd bekend dat Willem den Dekker voor De Treffers kiest.

Behalve Ralf Kemper is er met vijf andere spelers van het huidige vaandelteam overeenstemming bereikt over volgend seizoen. Het gaat om Stefan Tielemans, Gregory Lammers, Erwin van den Broek, Hazem Ben Rouba en Romeo Okonkwo.

Gregory en Stefan zijn bezig aan hun tweede seizoen in het zwartwit. Beiden hebben meteen na hun komst in de zomer van 2020 een basisplaats afgedwongen en zijn vaste waarden in het team van Reinald Boeren. Erwin van den Broek keerde afgelopen zomer terug op sportpark Molenbroek nadat hij eerder al in  het successeizoen 2018-2019 bij Gemert speelde en is de vaste linksback. Hazem Ben Rouba en de jonge doelman Romeo Okonkwo zijn veelbelovende talenten die gaan proberen om echt door te breken.

Centrale verdediger Erik van Loon (30) is bezig aan zijn laatste seizoen op sportpark Molenbroek. Hij heeft besloten om op een lager niveau met vrienden te gaan spelen. Ook Jorg van Zutphen keert volgend seizoen niet terug in de selectie van de zwartwitten.

De gesprekken met andere spelers lopen in de komende tijd door. Zo gauw er meer nieuws is, lezen jullie dat op deze site.

Deel bericht

Terug naar boven