Nog enkele plaatsen voor Bourgondisch toernooi Gemert

26 februari 2018

Nog vier maanden en dan begint de vierde editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi van vv Gemert. De drie dagen aan het begin van de zomer hebben inmiddels een vaste plaats afgedwongen op de kalender van veel recreantenvoetballers uit heel Nederland en zelfs de omliggende landen.

De inschrijving verloopt voorspoedig. Er zijn nog enkele plekken over, zowel bij de heren als bij de dames. Het toernooi vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 juni. Net als voorgaande jaren zal het hele weekend in het teken staan van voetbal, muziek en veel gezelligheid.

De organisatie pakt het toernooi nog iets grootser aan dan andere jaren. Zo wordt voor het eerst een biercantus gehouden op vrijdagavond, op de eerste dag. De cantusband TCB Bracchus zal zorgen voor veel sfeer.  Op zaterdag zet de band PROOST! de feesttent op het parkeerterrein van sportpark Molenbroek op zijn kop.

Op zaterdag en zondag wordt net als in voorgaande jaren een toernooi gespeeld voor zowel recreatieve herenteams (vanaf 4e klasse KNVB) als recreatieve vrouwenteams (vanaf 2e klasse KNVB). De vrouwen spelen met teams van zeven personen op een half veld.  De mannen spelen met elftallen op een heel veld.

De teams overnachten twee keer in grote legertenten op het voetbalterrein van vv Gemert, waarbij tevens wordt gezorgd voor ontbijt en een groot bourgondisch buffet op de zaterdagavond.

Heb je als recreatief team zin in een mooie, gezellige afsluiting van het seizoen? Meld je dan aan. Een inschrijfformulier is te vinden op de site van vv Gemert. Daar vind je ook alle informatie, zoals kosten, programma en benodigdheden. Klik hier.

 

Deel bericht

Terug naar boven