Inschrijving Voetbaldagen 2020 van start!

14 september 2020

Het einde van de zomervakantie nadert helaas, maar er komt een mooi vooruitzicht voor terug. In de herfstvakantie staat sportpark Molenbroek in Gemert opnieuw in het teken van de Voetbaldagen, het driedaagse voetbalfeest voor jonge spelers van 9 tot en met 13 jaar. 

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De Voetbaldagen worden dit jaar gehouden op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 oktober. Het is alweer de zesde editie van het evenement, dat niet meer weg te denken is van de Gemertse voetbalkalender.

De Voetbaldagen worden als vanouds georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting!. Iedereen uit Gemert én de omliggende dorpen, spelend in de genoemde categorieën, is van harte welkom.

De drie dagen zijn gevuld met trainingen, wedstrijdjes en voetbalspelen, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders. Het programma begint op dinsdagmorgen (20 oktober). Dan krijgen alle deelnemertjes een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA. Bekijk de afbeeldingen onderaan deze site!

Deelname kost 82,50 euro per persoon. Dat is een all-in-prijs. Alle kinderen krijgen het voetbalprogramma aangeboden, het genoemde GIVOVA-kledingpakket dat ze uiteraard mogen houden, dagelijks lunch en drinken en regelmatig iets lekkers gedurende de dag.  Elke dag begint om 9.00 uur en duurt tot 16.15 uur.

Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt. De belangstelling is in de loop van de voorbije vijf edities alleen maar gegroeid. Ook nu geldt: vol is vol.

Natuurlijk houdt de organisatie zich straks aan de richtlijnen rond het coronavirus en is het evenement daarop ingericht. Als de maatregelen van overheid en RIVM in de loop van de komende weken onverhoopt strenger worden, behoudt de organisatie zich het recht voor om de opzet van de Voetbaldagen verder aan te passen of het evenement eventueel af te gelasten. Indien het tot annulering komt vóór het einde van de inschrijftermijn van 30 september, dan wordt het volledige inschrijfbedrag terug betaald. Moet de organisatie op of na 30 september besluiten tot annulering, dan zal € 35,- van het inschrijfgeld ingehouden worden, maar in dat geval worden alle deelnemers wel voorzien van het GIVOVA-kledingpakket.

Tot zover de noodzakelijke serieuze noot rondom corona, vooralsnog kijken we met veel plezier en enthousiasme uit naar de zesde editie van de Voetbaldagen bij vv Gemert.

Ben jij er ook bij op 20, 21 en 22 oktober? Druk dan op onderstaande button en schrijf je in. Als je vervolgens het bedrag overmaakt op rekeningnummer NL27 KNAB 0257 1043 21. Tnv: FlowTing, dan is alles geregeld!

Graag tot ziens op de Voetbaldagen 2020.

Organisatie Voetbaldagen 2020,

vv Gemert ism Flowting!

Inschrijfformulier

 

Deel bericht

Terug naar boven