E-Talents Cup op 4 januari in Gemert!

27 december 2018

Op vrijdag 4 januari – de laatste dag van de kerstvakantie – wordt op sportpark Molenbroek gestreden om de E-Talents Cup. Vanuit de voorgaande jaren weten we hoe leuk deze middag en avond zijn. En waar het toe kan leiden, want afgelopen jaar drongen twee Gemertse equipes door tot de finales in Utrecht. Het team van  Tigo van Lee, Max Verhagen, Gijs Hellings en Tijn van Hout, onder leiding van Jordan van Lee, won en werd later weer uitgenodigd voor het FIFA VIP Event in Amstelveen. Lees het bericht hierover nog eens terug.

Wie nu kans wil maken om zo’n mooi vervolg, is op 4 januari van harte welkom. De startijd van het toernooi is 16.00 uur. De eindtijd is naar verwachting rond 20.30 uur. Het gaat om een combinatie tussen gamen en een fysiek FIFA Skills-toernooi op het veld.  Bij slecht weer valt dat laatste deel eventueel af, dus het evenement gaat altijd door.

De middag/avond wordt georganiseerd door DutchGameMasters in samenwerking met de KNVB en vv Gemert.  Inschrijving kan vanaf nu. Klik op de clubpagina en meld je aan voor dit geweldige toernooi in de kantine van vv Gemert! De kosten bedragen vijf euro per persoon, maar hiervoor krijg je een frisdrank en een broodje met een snack.

Bekijk hier een filmpje over de finaledag van de E-Talents Cup.

 

Deel bericht

Terug naar boven