FIFA 2019 VIP’s Event met Gemertse inbreng!

3 oktober 2018

Nadat de Gemertse E-Sporters Tigo van Lee, Max Verhagen, Gijs Hellings en Tijn van Hout in Utrecht de E-Talents Cup 2018 gewonnen hadden van 140 E-sporters uit heel Nederland waren ze nu uitgenodigd voor een FIFA19 VIP Event in Amstelveen.

Eind vorige week kwam de nieuwe FIFA 19 uit en daarom kregen verschillende ‘celebrities’, profvoetballers, E-spelers van de BVO’s en bekende You-Tubers/vloggers vorige week al de kans om kennis te maken met het nieuwe spel.

De Gemertse E-sporters mochten hun skills laten zien in een toernooi tegen deze mannen.

In een gezellige avond in een dikke villa met megagrote televisies bereikten Tigo & Gijs de halve finale, waarin helaas werd verloren van het team wat eerder Max & Tijn al uitgeschakeld had.

Later is er door Max nog 1 op 1 gespeeld tegen de E-sporter van Ajax, Dani Hagebeuk, Nederlands kampioen 2017. Hierbij was het na 120 minuten 1-1 en moesten penalty’s de beslissing brengen. De serie penalty’s werd net door Dani gewonnen, maar Max had zeker zijn visitekaartje afgegeven.

Op het einde van de avond zijn er nog fotosessies gedaan en werden de jongens verrast met een FIFA 19 game. Hier waren ze superblij mee.

De terugweg was iedereen ook goed gemutst en werden de mooiste verhalen verteld. Al met al voor de jongens een supergeslaagd event.

Zo zie je maar dat jullie allemaal weer mee moeten doen met het FIFA Event bij vv Gemert wat dit seizoen gehouden wordt op vrijdag 4 januari 2019. Hou deze dag alvast vrij in je agenda! Misschien ben jij diegene die dit volgend jaar allemaal mee gaat maken…

Deel bericht

Terug naar boven