Bourgondisch Voetbal Toernooi gaat definitief door!

5 maart 2024

Goed nieuws; het Bourgondisch Voetbal Toernooi 2024 gaat definitief door! De voorbereidingen zijn natuurlijk al gestart en zullen nu op volle kracht worden doorgezet, zodat er in het weekend van 28, 29 en 30 juni opnieuw een topevenement zal plaatsvinden op sportpark Molenbroek.

Het Bourgondisch Voetbal Toernooi – kortweg BVT – heeft inmiddels een mooie traditie neergezet in Gemert. Na een jaartje afwezigheid in ‘23 wacht komende zomer alweer de zevende editie. Opnieuw zullen honderden recreatieve voetballers en voetbalsters op sportpark Molenbroek neerstrijken voor drie dagen lol: een voetbaltoernooi in combinatie met veel gezelligheid en twee mooie feestavonden. 

Nu het BVT’24 definitief groen licht heeft, kunnen we nog extra aanmeldingen plaatsen. Ben je als (recreatief) team op zoek naar een gezellige seizoensafsluiter? Schrijf je dan in. Er wordt op zaterdag en zondag zeven tegen zeven gespeeld op een half veld. Op vrijdagavond is er als begin van het weekend als een supergezellige biercantus in de feesttent, op zaterdagavond gevolgd door de grote feestavond met muziek. En natuurlijk zijn eventuele EK-wedstrijden van Oranje ook te zien op de schermen!

Wil je meer weten? Kijk dan voor alle ins en outs op deze pagina op de site.

Deel bericht

Terug naar boven