Yentl Meyssen komende 2 jaar bij Gemert

14 maart 2022

Yentl Meyssen speelt ook de komende jaren bij vv Gemert. De Belgische middenvelder (24) en de Technische Commissie van de zwartwitten hebben overeenstemming bereikt over een tweejarige verbintenis. 

Yentl Meyssen speelt sinds afgelopen zomer op sportpark Molenbroek. De voormalig jeugdspeler van onder meer Club Brugge en PSV woont in Maaseik, maar heeft een vriendin in Gemert. 

Yentl had in augustus geen club, nadat hij vanwege corona was vertrokken bij een Spaanse club. Hij ging meetrainen bij de selectie van Reinald Boeren en maakte gaandeweg steeds meer minuten in het vaandelteam. Inmiddels heeft hij een flink aantal basisplaatsen achter zijn naam. Hij kan op het middenveld uit de voeten, maar ook centraal achterin. 

,,Yentl kwam afgelopen zomer na het einde van de overschrijvingsperiode als een buitenkans”, zegt Arnaud van de Wijngaard namens de TC. ,,Hij heeft zich al bewezen, maar we denken dat hij nog steeds beter zal worden en dus belangrijker voor Gemert. We zijn blij dat hij blijft.”

Yentl, zoon van de Belgische oud-prof Harold Meyssen (Eendracht Aalst, Standard Luik en Cercle Brugge), is de twaalfde speler die vastligt voor de selectie van volgend seizoen. De andere elf zijn: Ralf Kemper, Stefan Tielemans, Bram Zwanen, Dylan van Diepen, Joop Daniëls, Gregory Lammers, Kees Brugmans, Bram Jacobs, Erwin van den Broek, Hazem Ben Rouba en Romeo Okonkwo.

Deel bericht

Terug naar boven