Wijzigingen in staf en TC vv Gemert

12 juni 2022

De staf en Technische Commissie van vv Gemert ondergaan met het oog op volgend seizoen enkele wijzigingen. We zetten alles even op een rijtje.

Wiljan Croymans (foto) keert na de vakantie niet terug als keeperstrainer van de selectie. Wiljan heeft zes jaar lang deel uitgemaakt van de staf van de zwartwitten. Zijn taak wordt volledig overgenomen door Theo van den Boogaard, die de doelmannen nu al deels onder zijn hoede heeft.

Daarnaast stopt Rob Vaessen na dit seizoen als assistent-trainer. Hij blijft komende voetbaljaargang wel teammanager van het eerste elftal. Rob treedt toe tot de Technische Commissie. Hij is daarin de opvolger van Arnaud van de Wijngaard, die besloten om afscheid te nemen. Arnaud heeft sinds 2016 deel uitgemaakt van de TC, die vanaf komend seizoen derhalve bestaat uit Anthony Geurts, Theo van den Boogaard, Ronald Smits, Toine Ketelaars en Rob Vaessen.

De staf voor seizoen ’22-’23:

Hoofdtrainer: Reinald Boeren.
Assistent trainer: Tjapko Teuben.
Teammanager: Rob Vaessen.
Keeperstrainer: Theo van den Boogaard.

De medische staf blijft komend seizoen in tact. Kleine functiewijziging is dat Rien Snijders niet langer het hoofd is van de MC. Hij draagt de leiding over aan Dirk van der Vrande. De medische staf voor seizoen ‘22-’23 bestaat uit Dirk van der Vrande, Bart Peters, Frans-Jozef Vos, Rien Snijders en Toon Bremen.

Deel bericht

Terug naar boven