Gemert zondag voor eigen publiek tegen sv DOSKO

9 februari 2017

2017 is Gemert tot op heden nog niet echt goed gezind. Gemert haalde uit de eerste drie duels na de winterstop slechts een punt. Een opsteker is wel dat Gemert er woensdagavond in slaagde om de achterstand te repareren die men in het op 11 December j.l. gestaakte duel tegen vv Gestel had opgelopen. Jasper Lalisang zorgde er in de laatste 20 minuten van dit duel met een rake kopbal voor dat Gemert toch nog een punt overhield: 1-1.

Wie de stand bekijkt, zal tot de conclusie komen dat de matige start van de tweede competitiehelft nog weinig gevolgen heeft gehad voor Gemert. Onze zwartwitten bezetten momenteel de 5e plek, zodat de doelstelling (een plaats bij de eerste 5) nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Hiervoor zal er zondag dan wel gewonnen moeten worden wanneer laagvlieger DOSKO uit Bergen op Zoom een bezoek brengt aan sportpark Molenbroek.

Gemert-coach Dennis Dekkers zal zich ongetwijfeld vasthouden aan het feit dat Gemert in de duels met DESO en DHC voetballend goed voor de dag kwam en meer had verdiend dan één punt. Als Gemert zondag het niveau van de laatste weken haalt, moet het dan ook mogelijk zijn de eerste zege van 2017 te boeken.

Gemert krijgt wel een gevaarlijke tegenstander tegenover zich. DOSKO is aan een moeizaam seizoen bezig en zit met 17 punten uit 19 duels in de gevarenzone. Dit gegeven zal er ongetwijfeld voor zorgen dat DOSKO er op gebrand zal zijn om punten te pakken, net als afgelopen zondag tegen DESO: 2-0 winst.

Of het voor Gemert net zo’n eenvoudige middag zal worden als in de heenronde, toen in Bergen op Zoom een ruime 0-5 zege werd behaald, valt dan ook zeer te betwijfelen. U bent welkom om het zondag met eigen ogen te komen bekijken, aanvang 14.30 uur.

Graag tot dan!

Deel bericht

Terug naar boven