vv Gemert verwelkomt People Work Service als BC-lid!

11 november 2017

De sponsorcomissie van vv Gemert is verheugd te melden dat People Work Service is toegetreden tot de businessclub van onze club.

Het bedrijf van Gemertenaar Wil Kanters, die al jarenlang als sponsor intensief betrokken is bij de vereniging,  is gespecialiseerd in het uitzenden van gekwalificeerd, betrouwbaar en gemotiveerd nationaal en internationaal personeel. Om direct de beste match te maken tussen vraag en aanbod zet People Work Service naast haar kennis en ervaring ook alle mogelijkheden van internet en geavanceerde software in. Daarom is het bedrijf snel, flexibel én uitstekend berekend op de wensen en behoeften van zowel werkzoekenden als van werkgevers: People Work Service werkt!

Het bedrijf is al ruim tien jaar actief in vooral Zuid-Oost Brabant; vanuit een stevige basis met een vaste poule van personeel en goede huisvestigingsmogelijkheden, opererend met de ambitie het verzorgingsgebied structureel uit te breiden naar andere delen van Nederland.

Wij zijn erg blij met de terugkeer van Wil Kanters en People Work Service als lid van de businessclub en kijken uit naar een prettige samenwerking!

 

Deel bericht

Terug naar boven