vv Gemert verwelkomt MJOP-totaal als nieuw bc-lid!

21 december 2018

Voetbalvereniging Gemert is verheugd om MJOP-totaal te verwelkomen als nieuw lid van de Businessclub. Wij hopen op een lange, prettige samenwerking! Bij deze stelt het bedrijf zich aan u voor. 

Even voorstellen……MJOP-totaal.nl

MJOP staat voor MeerJarenOnderhoudsPlan, een hele mond vol, in de praktijk is het een ideale leidraad voor alle onderhoudswerkzaamheden die aan uw woning/appartement, kantoorgebouw of school verricht moeten worden om het in optimale staat te houden. MJOP-totaal is een onderdeel van Perfect Gebouwenbeheer, bij velen inmiddels bekend. Binnen MJOP-totaal zijn we gespecialiseerd in het maken van een MJOP.

Om goed in kaart te krijgen welke kosten er aan gaan komen is een  MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) van groot belang. Het opstellen van een MeerJaren OnderhoudsPlanning is specialistisch werk. Het betreft onder andere een inventarisatie van alle gebouwdelen, een inspectie met conditiemeting, een analyse van de samenhang van onderhoudsactiviteiten en het opstellen van een planning met een schriftelijke toelichting.We doen dit geheel onafhankelijk en objectief. Zo wordt de kwaliteit van de onderhoudsplanning gewaarborgd.

De voordelen van een MJOP voor de eigenaar zijn:

• inzicht in de bouwkundige staat van het gebouw.

• voorkomen van onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud.

• direct inzicht in de onderhoudskosten op korte en langere termijn.

MJOP-totaal biedt u snelle service, scherpe prijzen en een eerlijk inzicht in de zaken waarmee u rekening moet houden als het gaat om het ‘gezond maken en houden’ van uw onroerend goed.

Daardoor zijn wij de optimale partner voor bijvoorbeeld:

· Verenigingen van Eigenaren (VVE’s)

· Eigenaren en beheerders van bedrijfs-onroerend goed zoals kantoren

· Beheerders van schoolgebouwen

· Gemeentelijke overheden

 

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in Noord-Brabant – Zeeland en Limburg maar ook als u niet in Zuid-Nederland gevestigd bent zijn wij graag uw aanspreekpunt!

Trots zijn we om als Business Club lid verbonden te zijn aan vv Gemert. We wensen iedereen een mooie en sportieve tweede seizoenshelft. Indien u meer wilt weten kunt u onze website eens bezoeken, te weten www.MJOP-totaal.nl. Langs komen kan ook, de koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet, Emiel Jansen

Team MJOP-Totaal

Website:  www.MJOP-offerte.nl

Website:  www.MJOP-totaal.nl

Email:     info@mjop-totaal.nl

Telefoon: 085-2736185

Deel bericht

Terug naar boven