Kanters BV nieuwe sponsor vv Gemert

3 juli 2017

De sponsorcommissie is verheugd om Kanters BV uit Veghel te verwelkomen als sponsor en nieuw lid van de businessclub van vv Gemert.

Kanters, te vinden op bedrijventerrein Doornhoek in Veghel, is werkzaam op drie terreinen: Renovatie en aanleg van (nieuwe) afvalwatersystemen, preventief en correctief onderhoud van pompinstallaties en ontwerp en realisatie van ondergrondse en bovengrondse infrastructuren.

Kanters heeft jarenlang ervaring met het plaatsen, onderhouden en renoveren van gemalen. Pompputten, persleidingen, IBA- en besturingsinstallaties: ze zijn gespecialiseerd in zowel de mechanische, civieltechnische en bouwkundige aspecten van afvalwatertechniek als de benodigde elektrotechniek en softwarematige besturing. Ook gecompliceerde projecten met een verhoogd risicoprofiel realiseren zij zonder probleem.

Goed onderhoud van een afvalwatersysteem vraagt om regelmatige inspectie en vroegtijdig ingrijpen. En bij plotselinge storingen moet u kunnen rekenen op snelle en vakkundige actie. Kanters beschikt over een afdeling Service & Onderhoud met ervaren monteurs, op wie er 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep kan worden gedaan.

Of het nu gaat om grondwerken, verhardingen, riolering, dynamische verlichting, kabels en leidingen of infiltratiewerkzaamheden, bij Kanters vindt u alle infra-specialisaties onder één dak. U kunt in Veghel terecht voor aanleg, reconstructie en revitalisering: van ontwerp tot en met uitvoering. Daarbij mag u rekenen op de slagvaardigheid van een compact team van vakdeskundigen met een schat aan ervaring.

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.kanters.eu

Gegevens Kanters BV:

Kanters
Doornhoek 3745
5465 TA Veghel
0413 388300
info@kanters.eu

Directeur Leon Kanters van Kanters BV schudt de hand van Henk Martens, teamleider sponsorzaken van vv Gemert.

 

Deel bericht

Terug naar boven