Voetbalschool De Baltovenaars van start bij vv Gemert

25 februari 2020

De Baltovenaars, dat is de naam van de nieuwe voetbalschool die over enkele weken start op de accommodatie van vv Gemert. De gezichten achter de school zijn zeer bekend op sportpark Molenbroek: Wesley Hordemboen en Roy Olislagers.

De Baltovenaars biedt jonge voetballers (tot en met 18 jaar) de kans om op zondagochtend extra te werken aan hun capaciteiten.  ,,We richten ons op jongens en meisjes die geen genoeg kunnen krijgen van voetbal”, vertellen Roy en Wesley. ,,Precies zoals wijzelf vroeger ook waren: altijd maar met de bal in de weer. Dat plezier willen we graag overbrengen.”

De Baltovenaars bieden trainingen die op de deelnemer zelf zijn toegesneden. ,,Je moet het niet zien als een reguliere training bij een club”, zegt Roy. ,,We gaan echt met elke speler individueel aan de gang.”

Er wordt dan ook gewerkt in kleine groepjes, zodat elke speler persoonlijke aandacht krijgt. Wesley: ,,We gaan werken aan techniek, balcontrole, passen en trappen, coördinatie en combinatie met krachtvormpjes.” De groepjes wordt ingedeeld op basis van leeftijd en in eerste instantie niet op kwaliteit. ,,Iedereen wordt gelijk behandeld, iedereen verdient de volle aandacht.”

De jeugdige voetballers zijn bij Wesley en Roy in goede handen. Wesley begon met voetballen bij vv Gemert, maar ging al op 8-jarige leeftijd naar de opleiding van PSV. Op zijn 16e maakte hij de overstap naar Helmond Sport, maar daar gooide een enkelblessure – overgehouden aan een verkeersongeluk – roet in het eten. De pijn dwong hem om te stoppen, waarna hij startte met het trainerschap. Als stagiair bij Helmond Sport en later als assistent-trainer bij vv Gemert JO17-1 en JO19-1.

Roy Olislagers speelde vele jaren in de hoogste jeugdteams van vv Gemert en maakte tot vorig jaar deel uit van de selectie van Gemert 1. Dit seizoen komt hij uit voor tweedeklasser Braakhuizen. Roy volgt de HBO-opleiding Sportkunde aan Fontys Hogescholen en is fysiektrainer in de jeugdopleiding van eerstedivisionist FC Eindhoven.

De Baltovenaars zal elke zondagochtend van 9 tot 12 uur actief zijn op de velden van vv Gemert, waarbij één sessie een uur duurt. De voetbalschool start op zondag 15 maart met een proeftraining en heeft daarnaast een aantal arrangementen samengesteld. Hoe meer trainingen je op voorhand afneemt, hoe lager de prijs. Pakket 1 staat voor trainingen gedurende tien weken en kost 100 euro per persoon. Pakket 2 staat voor 20 weken à 150 euro pp en pakket 3 staat voor 30 weken á 210 euro pp.

Houd jij van voetbal en wil je graag beter worden via extra trainingen van De Baltovenaars? Schrijf je dan in via onderstaande button. Als de gegevens zijn doorgestuurd, ontvang je snel een factuur via je emailadres en wordt alles geregeld. Je kunt kiezen voor een van de pakketten of voor de proeftraining op 15 maart. Voor vragen of meer informatie kun je altijd mailen naar: voetbalschooldebaltovenaars@hotmail.com

 

Aanmeldformulier

 

 

Deel bericht

Terug naar boven