Voetbaldagen opnieuw in mei!

27 augustus 2021

De volgende editie van de Voetbaldagen wordt gehouden in de komende meivakantie. Daar heeft de organisatie toe besloten.

Voor het eerst werden de Voetbaldagen dit jaar in mei gehouden. Gedurende drie dagen in de meivakantie stond sportpark Molenbroek in het teken van trainingen, wedstrijdjes, spelletjes en toernooitjes voor de jeugd van 9 tot en met 13 jaar. Het was de uitgestelde editie van oktober 2020, die niet kon doorgaan vanwege een opleving van het coronavirus.

De organisatie heeft daarna uitgebreid overwogen wanneer de eerstvolgende editie te plannen. In de komende herfstvakantie alweer, of in mei volgend jaar? Er waren en zijn signalen dat meer mensen dan anders de komende herfstvakantie gaan benutten voor een (eerder uitgestelde) vakantie. Bovendien zijn twee Voetbaldagen-edities in één kalenderjaar wellicht een beetje veel van het goede.

In een peiling via mail onder de deelnemers van de afgelopen mei-editie kwam naar voren dat de overgrote meerderheid een voorkeur heeft voor een nieuwe editie in mei en daar sluiten we als organisatie graag bij aan. Dus: in jullie agenda kunnen jullie 3, 4 en 5 mei 2022 alvast omcirkelen als de nieuwe data voor de zevende editie van de Voetbaldagen. Ruim op tijd zal de inschrijving weer via deze site worden geopend.

Graag tot dan!

Organisatie Voetbaldagen.

Deel bericht

Terug naar boven