Voetbaldagen in mei: laatste kans op inschrijving!

18 april 2021

In oktober konden de Voetbaldagen helaas niet doorgaan, maar nu zijn alle pijlen gericht op de komende meivakantie. Op 4, 5 en 6 mei staat sportpark Molenbroek in Gemert in het teken van het driedaagse voetbalfeest voor jonge spelers van 9 tot en met 13 jaar. Dinsdag 20 april sluit de inschrijving, dus sla je slag snel!

Vooralsnog gelden in Nederland strenge corona-maatregelen. De organisatie van de Voetbaldagen is er evenwel van overtuigd dat het mogelijk is om het evenement in het warmere voorjaar op een goede manier te organiseren. Wellicht komen er in de komende weken nog versoepelingen. Zo niet, dan vindt het voetbalfeest met inachtneming van de dan geldende richtlijnen plaats*.

Alle inschrijvers voor de editie van oktober hebben direct na de annulering aangegeven of ze al dan niet van de partij zijn in mei. We zijn blij met het grote aantal spelers dat is ‘meegegaan’ naar het voorjaar en er dadelijk in mei bij is. We gaan er samen iets moois van maken. Alle inschrijvers van oktober krijgen snel bericht van de organisatie; zij hoeven nu niets te doen, alles is in kannen en kruiken.

Maar er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers!

De Voetbaldagen worden als vanouds georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting! Iedereen uit Gemert én de omliggende dorpen is van harte welkom. De drie dagen zijn gevuld met trainingen, wedstrijdjes en voetbalspelen, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Het programma begint op dinsdagmorgen (4 mei). Dan krijgen alle nieuwe inschrijvers een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA. Het gaat om een tenue (broekje, shirt en kousen) en een fraaie trainingssweater. De kinderen die al ingeschreven staan, hebben zo’n pakket in oktober al ontvangen. De kinderen die wel een pakket hebben ontvangen, maar zich niet hebben ingeschreven voor de mei-editie, kunnen dat natuurlijk alsnog doen. Zij kunnen gewoon het inschrijfformulier invullen en doorsturen en maken vervolgens slechts 47.50 euro over.

Deelname kost 82,50 euro per persoon. Dat is een all-in-prijs. Alle kinderen krijgen het voetbalprogramma aangeboden, het genoemde kledingpakket dat ze uiteraard mogen houden, dagelijks lunch en drinken en regelmatig iets lekkers gedurende de dag. Elke dag begint om 9.00 uur en duurt tot 16.15 uur.

Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt. De belangstelling is in de loop van de voorbije vijf edities alleen maar gegroeid. Ook nu geldt: vol is vol.

Ben jij er ook bij op 4, 5 en 6 mei? Druk dan op onderstaande button en schrijf je in. Als je vervolgens het bedrag overmaakt op rekeningnummer NL27 KNAB 0257 1043 21. Tnv: FlowTing, dan is alles geregeld! De inschrijftermijn loopt door tot en met 20 april in verband met het bestellen van de kledingpakketten.

Inschrijfformulier

We hopen je te zien in de eerste week van mei!

Organisatie van de Voetbaldagen

*Als de maatregelen rondom de coronapandemie in de loop van de komende weken onverhoopt strenger worden, behoudt de organisatie zich het recht voor om de opzet van de Voetbaldagen aan te passen of het evenement desnoods af te gelasten. Indien het tot annulering komt, krijgen alle nieuwe inschrijvers het GIVOVA kledingpakket overhandigd en vervolgens het inschrijfgeld minus 35 euro terugbetaald. 

 

Deel bericht

Terug naar boven