Voetbaldagen in mei: inschrijving gesloten

18 april 2021

In oktober konden de Voetbaldagen helaas niet doorgaan, maar nu zijn alle pijlen gericht op de komende meivakantie. Op 4, 5 en 6 mei staat sportpark Molenbroek in Gemert in het teken van het driedaagse voetbalfeest voor jonge spelers van 9 tot en met 13 jaar. Per dinsdag 20 april is de inschrijving gesloten.

Vooralsnog gelden in Nederland strenge corona-maatregelen. De organisatie van de Voetbaldagen is er evenwel van overtuigd dat het mogelijk is om het evenement in het warmere voorjaar op een goede manier te organiseren. Wellicht komen er in de komende weken nog versoepelingen. Zo niet, dan vindt het voetbalfeest met inachtneming van de dan geldende richtlijnen plaats*.

Alle inschrijvers voor de editie van oktober hebben direct na de annulering aangegeven of ze al dan niet van de partij zijn in mei. We zijn blij met het grote aantal spelers dat is ‘meegegaan’ naar het voorjaar en er dadelijk in mei bij is. We gaan er samen iets moois van maken. 

De Voetbaldagen worden als vanouds georganiseerd door vv Gemert in samenwerking met Flowting! Iedereen uit Gemert én de omliggende dorpen is van harte welkom. De drie dagen zijn gevuld met trainingen, wedstrijdjes en voetbalspelen, onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Het programma begint op dinsdagmorgen (4 mei). Dan krijgen alle nieuwe inschrijvers een compleet kledingpakket van het Italiaanse merk GIVOVA. Het gaat om een tenue (broekje, shirt en kousen) en een fraaie trainingssweater. De kinderen die al ingeschreven staan, hebben zo’n pakket in oktober al ontvangen. 

Gedurende de drie dagen wordt altijd rekening gehouden met de leeftijden en speelsterkte van de deelnemers, zodat iedereen zijn ei kwijt kan en zich thuis voelt. De belangstelling is in de loop van de voorbije vijf edities alleen maar gegroeid en ook voor de komende mei-editie is het aantal inschrijvingen groot. Daar zijn we blij mee!

Tot de meivakantie,

Organisatie van de Voetbaldagen

*Als de maatregelen rondom de coronapandemie in de loop van de komende weken onverhoopt strenger worden, behoudt de organisatie zich het recht voor om de opzet van de Voetbaldagen aan te passen of het evenement desnoods af te gelasten. Indien het tot annulering komt, krijgen alle nieuwe inschrijvers het GIVOVA kledingpakket overhandigd en vervolgens het inschrijfgeld minus 35 euro terugbetaald. 

 

Deel bericht

Terug naar boven