Voetbaldagen ’18 komen eraan!

5 juli 2018

Alle spelers van 9 tot 13 jaar; houd half augustus deze site in de gaten! Dan begint de inschrijving voor de vierde editie van de Voetbaldagen. Het belooft opnieuw een geweldig evenement te worden, waarbij de  jeugd vermaakt wordt met spel en sport. En met héél veel voetbal dus.

De Voetbaldagen staan  gepland in het midden van de herfstvakantie op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 oktober. De organisatie heeft opnieuw vanalles in petto voor de kinderen tussen Onder 9 en Onder 13 (de voormalige categorieën D, E en tweedejaars F). Want het Nederlands Elftal mag dan het WK in Rusland gemist hebben, straks gaan we dat toch even anders doen! De exacte invulling volgt later, maar het gaat weer leuk worden.

Ook krijgen alle deelnemers weer een uitgebreid kledingpakket van GIVOVA aangeboden. Hoe dat er precies uit gaat zien, maken we vanaf half augustus in delen bekend via onze Facebookpagina.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen weer in volle gang. De organisatie heeft er nu al zin in. Zoals gezegd begint de inschrijving in augustus.  Dit zal aangekondigd worden via deze site,  het Gemerts Nieuwsblad en de Facebook-pagina van de Voetbaldagen.

Fijne vakantie en graag tot dan!

Deel bericht

Terug naar boven