Voetbaldagen 2016 opnieuw zeer geslaagd

28 oktober 2016

De vv Gemert Voetbaldagen 2016 zijn weer voorbij. Opnieuw kan worden teruggekeken op drie geweldige dagen. Tachtig jongens en meisjes waren dinsdag, woensdag en donderdag actief op de velden van vv Gemert en in de sporthal van sportcentrum Molenbroek. De O11 en O13-jeugd werd begeleid door tal van vrijwilligers; teambegeleiders en mensen die de zaken regelden achter de schermen.

Bij aanvang van de Voetbaldagen werden alle deelnemers in het nieuw gestoken; iedereen kreeg een nieuwe GIVOVA-kledingset: een trainingspak en een sporttenue (broek, shirt en kousen). Vervolgens werd het evenenement officieel geopend met een toespraakje op het hoofdveld en het maken van een gezamenlijke foto op de hoofdtribune.

Daarna werd het actieve programma gestart met vier teams O11 en vier teams O13. Op dinsdag en woensdag ging de ene groep op weg naar de sporthal, waar met veel enthousiasme het spel Voetslagbal werd gespeeld, en kreeg het andere deel van de spelers afwisselende techniektrainingen op veld 1. Tussen 12.15 uur en 13.30 uur werd er in twee groepen geluncht en werden toernooitjes gespeeld in de Pannakooi, die elke ochtend in de hoek van veld 1 werd opgezet.

Elke middag kwamen alle kinderen bij elkaar op het hoofdveld, waar  toernooitjes werd gespeeld. Op donderdag bleven alle kinderen de hele dag buiten en stonden de ochtendtrainingen in het teken van afwerken op doel. De doelmannen onder de deelnemers kregen een speciale keeperstraining. Rond het middaguur werden per team de voorrondes van de penaltybokaal gehouden, gevolgd door een finale als einde van het programma op donderdagmiddag.

De Voetbaldagen 2016 werden beëindigd met een korte afsluiting in de kantine, waar alle deelnemers uit handen van eerste elftal-speler Jori Vermeulen een kleine herinnering in de vorm van een trainingsprofiel, foto, poster en iets lekkers kregen en vervolgens moe maar voldaan huiswaarts keerden.

Meer foto’s en impressies via de vaste Facebookpagina van de Voetbaldagen:

https://www.facebook.com/vvgemertvoetbaldagen/

 

Deel bericht

Terug naar boven