Viering 110-jarig bestaan in steigers: ‘Gimmert Got Talent’!

29 juni 2022

De viering van het honderdtienjarig bestaan van voetbalvereniging Gemert krijgt steeds meer vorm. In de week van 10 tot en met 16 oktober worden voor alle geledingen van de club activiteiten en festiviteiten gehouden.

De officiële oprichtingsdatum is 15 oktober 1912. Tien jaar geleden, bij het honderdjarige bestaan, pakte de vereniging stevig uit. Dit keer is het misschien een slagje minder dan bij het eeuwfeest, maar staan de zwartwitten toch uitgebreid stil bij de nieuwe mijlpaal.

Een van de hoogtepunten wordt de grootse feestavond voor alle leden vanaf 18 jaar op vrijdag 14 oktober. De avond gaat straks de boeken in als ‘Gimmert Got Talent’. Het thema is ‘black and white’. Alle seniorenteams van vv Gemert, heren en dames, worden uitgedaagd om met een act te komen. Alles kan, alles mag. Zingen, dansen, playback, trucs en kunstjes, stand-up comedy: laat maar zien wat je in huis hebt en waar de verborgen talenten van de vereniging zitten. Alles wordt beoordeeld door een jury. De winnaar kan rekenen op een mooie prijs. 

Meer info? Klop dan even aan bij Henk of Gerard van de kantine. Opgeven kan ook al, via jubileum@vvgemert.nl

Zaterdag wordt jeugddag
We kunnen nog niet alle ins en outs van het programma van die week prijsgeven, maar zeker is dat er op maandag een feestelijke algemene ledenvergadering gepland staat, op donderdag gevolgd door een speciale clubavond, die je als 18-plus-lid van vv Gemert niet mag missen. 

Die donderdag is de opwarmer voor de grote Gimmert Got Talent-feestavond op vrijdag. Op zaterdagochtend is vervolgens alles in gereedheid voor de jeugd van vv Gemert. Er wordt in prachtige dag in de steigers gezet. 

Dus alle jeugdleden van vv Gemert; hou die datum (zaterdag 15 oktober) alvast vrij in je agenda. Voor elke leeftijdscategorie is er een gepast programma. De competitiewedstrijden worden voor die dag indien mogelijk uitgesteld.

De grote afsluiting is op zondag. Vorig jaar april, midden in de coronatijd, hadden we een digitale pubquiz; het 110-jarig jubileum besluiten we met een grote fysieke pubquiz in onze kantine. Leden kunnen alvast teams gaan formeren. Binnenkort wordt meer bekend over de inschrijving.

Al met al gaat vv Gemert een prachtige jubileumweek tegemoet. Hou ‘m alvast vrij in je agenda! 

Deel bericht

Terug naar boven