Uitslagen van vv Gemert darttoernooi

2 januari 2024

Afgelopen zaterdag (30 december) vond in de kantine het jaarlijkse darttoernooi van vv Gemert plaats. Na de coronatijd was dit weer de eerste keer dat we het toernooi op een volledige dag hielden.

Na de loting van de poules ging de strijd om 11 uur van start. Nadat iedereen een keer tegen elkaar had gedart, werden er nieuwe poules gemaakt; een winnaarspoule en een verliezerspoule. In beide poules was het mooi gevecht om de bovenste plekken.

Rond een uurtje of half 4 werden de finales gespeeld. De strijd om de eerste plekken in de winnaarspoule ging tussen Ruud van der Kruijs en Jamey Wheatman. Om de 3e en de 4e plek speelden Johan van Rooij (die de hoogste uitgooi had met maar liefst 117) en Gijs van Bommel. In de verliezerspoule ging de strijd tussen Lex Vereijken en Cas van Asseldonk.

De uiteindelijke uitslag:

Winnaarspoule:

1 Ruud van de Kruijs

2 Jamey Wheatman

3 Gijs van Bommel

 

Verliezerspoule:

1 Lex Vereijken

2 Cas van Asseldonk

 

Na het enkeltoernooi was iedereen nog wel in voor een koppeltoernooitje. Er werden teams geloot en daarmee werd een knock-out wedstrijd gehouden.

Deze strijd werd uiteindelijk gewonnen door Lex Vereijken en Stefan Janszen met een mooie tweede plek voor Paul Rijksen en Rob van Lieshout.

Alle darters: bedankt voor jullie deelname en alle gezelligheid. Tot volgend jaar!

Deel bericht

Terug naar boven