Trainers selectieteams jeugd volgend jaar

21 maart 2024

In de jeugdopleiding van vv Gemert zijn de trainersposities van bijna alle selectieteams voor volgend seizoen ingevuld. Hoofd Opleidingen Toine Ketelaars is alleen nog op zoek naar een trainer/coach voor de O14-1. ,,Die vacature is uitgezet. Het is nog vroeg in het jaar; we hebben er vertrouwen in dat ook dat gaat lukken.”

Een overzicht van de trainers, onder wie veel bekende namen: Gemert kiest nadrukkelijk voor continuïteit en het zelf opleiden van trainers en coaches.

Gemert 19-1 staat volgend seizoen onder leiding van Dominique Pichel, samen met Gino Smits. Dominique begint aan zijn zesde jaar als trainer/coach in de Gemertse opleiding. Hij had eerder 14-1 onder zijn hoede en sinds vier seizoenen de 17-1. Hij beschikt over het diploma VC3 (VoetbalCoach 3) – voorheen UEFA B, Gino is bezig om VC2 af te ronden. Dominique lost de huidige 19-1-trainer Utku Kaya af.

De nieuwe trainer/coach van Gemert JO17-1 is volgend seizoen Jannick Brugmans. Hij maakt in de zomer de overstap na vijf jaar JO15-1. Ook Jannick heeft het VC3-diploma op zak. Hij wordt komend seizoen geassisteerd door Niels Rovers, de huidige coach van JO14-1, en Thomas van Lierop. Leider is Rudy Bekkers.

De JO16-1 blijft volgend seizoen onder leiding staan van Raymond Resner, die de cursus voor VC2 gaat volgen, en Anthony O’Bryan.

Bas van Schijndel – op dit moment nog trainer van JO13-1 – schuift komende zomer door naar JO15-1. Bas heeft de VC2-cursus afgerond. Hij wordt volgend seizoen geassisteerd door Niek van den Elsen, die nu bezig is met de cursus VC1 en VC2 gaat volgen.

De JO14-1 is zoals gemeld nog niet ingevuld en trainer/coach van de JO13-1 wordt Roel van de Steeg, die na vijf jaar JO12-1 doorschuift. Roel gaat de KNVB-cursus VC2 volgen. Hij wordt volgend seizoen geassisteerd door Tom van den Boogaard en Raymond Snoeks.

De JO12-1 wordt volgend seizoen getraind door Frank de Pater. Frank is nu trainer/coach van JO11-2 en bezig met het afronden van VC1. Komend seizoen gaat hij de cursus VC2 volgen.

Trainer van de JO11-1 tenslotte blijft Raymond Snoeks, die de cursus VC1 eveneens gaat afronden.

 

Deel bericht

Terug naar boven