Thema-avond vv Gemert over begeleiding spelers en kinderen

2 oktober 2021

 

Beste trainers/leiders/ouders en andere belangstellenden,

Graag nodigen we jullie uit voor een thema-avond op sportpark Molenbroek over mentale begeleiding van spelers en opgroeiende kinderen.

Wat voor invloed hebben trainingen (en vooral fouten maken) op het menselijke brein? Wat is de juiste mindset voor spelers om hun talenten te ontwikkelen? Hoe reageer je wanneer spelers zeggen: ‘dat leer ik toch nooit’? Welke complimenten stimuleren spelers om het uiterste uit zichzelf te halen en welke juist niet? Hoe herken je spelers die door gebrek aan vertrouwen niet alles uit hun aanleg halen en hoe krijg je dat omgedraaid? Hoe kun je spelers beter leren omgaan met de stress en spanning van wedstrijden?

Wanneer jij je spelers (of kinderen) herkent in één of meerdere van onderstaande kenmerken, dan is deze avond absoluut iets voor jou!

  • Hij/zij is altijd bezig zich te “bewijzen“ ten opzichten van anderen
  • Hij/zij wil altijd de beste zijn
  • Hij/zij probeert fouten te vermijden en ziet fouten als falen
  • Hij/zij ziet geen mogelijkheden tot verbetering
  • Feedback ziet hij/zij als kritiek/een aanval
  • Inzet vindt hij/zij nutteloos want hij/zij leert het toch nooit (ik kan het niet dus ik ga geen moeite doen).

Dat we hier meerdere keren de link zullen leggen met het onderwijs maar zelfs met het functioneren in de maatschappij lijkt logisch. Nieuwsgierig? Kom luisteren op 11 óf 12 oktober en ontvang handvatten voor de mentale begeleiding van spelers of opgroeiende kinderen!!!

Gezien de verwachte grote belangstelling (avonden werden tot nu toe als zeer zinvol ervaren) dient u zich wel aan te melden en vol = vol! Er zijn 12 plaatsen beschikbaar op één avond. We starten beide dagen om 19.00 uur in de kantine van vv Gemert.

Aanmelden kan bij Toine Ketelaars, Hoofd Opleidingen van vv Gemert, via hoofdjeugdopleiding@vvgemert.nl of een appje naar 06-13310318.

Deel bericht

Terug naar boven