Thema-avond: Gebruik maken van (spel)principes

18 september 2018

Wil je meer structuur in je trainingen en begeleiding voor jou zelf, maar ook voor je spelers? Kom dan op 1 oktober om 20.00 uur naar de kantine en neem deel aan de thema-avond over (spel)principes. Alle trainers en leiders krijgen één dezer dagen de nieuwsbrief in de mailbox waarin een verhandeling over het gebruik van spelprincipes staat.

Op 1 oktober is de agenda als volgt:

– Welke principes voor voetbal en begeleiding worden er in de jeugdafdeling gebruikt?

– Wat is de relatie tussen deze principes en andere “zekerheden” zoals formaties, spelsystemen, speelwijzen, spelers- en trainersprofielen e.d.?

– In welke leeftijdscategorie ben jij actief?  Je krijgt handvatten voor het maken van trainingen binnen een vaste structuur in deze leeftijdscategorie.

– Je gaat het laatste gedeelte van de avond onder begeleiding aan de slag om de basis te leggen voor het aanbrengen van een structuur in de begeleiding van jouw leeftijdsklasse en team!

Na deze avond ga je in de praktijk aan de slag met jouw team en in meerdere terugkombijeenkomsten (samen af te spreken) zullen we evalueren en bijstellen.

We willen wel graag weten hoeveel deelnemers we zullen krijgen dus graag van te voren opgeven bij Toine Ketelaars, HJO VV Gemert, via toineketelaars@online.nl of een appje naar 06-13310318. Opgeven kan tot en met zondag 30 september.

Deel bericht

Terug naar boven