Sweater- en handdoekactie Supportersclub

2 oktober 2016

Na het succes van de vorige actie biedt Supportersclub De Twaalfde Man dit najaar opnieuw de speciale vv Gemert-handdoeken en vv Gemert-sweaters te koop aan. De komende zaterdagen – 8 oktober en 15 oktober – is de Supportersclub in de kantine aanwezig van 10.00 uur t/m 14.00 uur om iedereen de gelegenheid te bieden om de sweaters en handdoeken te bestellen. Het gaat om een witte handdoek met ingeweven vv Gemert-logo. Op een band onder op de handdoek komt je eigen naam te staan en een opdruk aan weerszijden van mascotte Zwitje. De handdoek is 50 cm x 100 cm groot. De handdoeken kosten 7.50 euro

Natuurlijk zijn ook de befaamde sweaters te bestellen. Ze zijn er in de maten 110 t/m164 en s, m ,l en xl. De prijs van de kindermaten is 16 euro. Vanaf maat S: 19 euro.

We hebben een optie de sweaters te voorzien met naam of initialen. Dit kan met een meerprijs van 5 euro, initialen 2.50 euro.

Bij bestelling contante betaling graag.

Wanneer de sweaters en handdoeken af te halen zijn, maken we bekend op onze site

 

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om petten, mutsen, sjaals, etc van onze zwartwitten te verkrijgen. Leuk voor een presentje voor de komende feestdagen in december!

sweater handdoek

Deel bericht

Terug naar boven