Succesvolle editie van KingsTalent bij vv Gemert

8 januari 2017

KingsTalent geeft talentvolle student-sporters de kans op een ‘life changing experience’. Met de focus op persoonlijke begeleiding helpen zij getalenteerde student-sporters hun droom te verwezenlijken door te gaan studeren en sporten aan een college/university in de Verenigde Staten.

Net zoals vorig jaar was vv Gemert voor deze zaterdag hun gastheer. De weergoden waren de organisatoren van Kings talent ( Paul de Koning/Han de Koning) niet zo gunstig gezind. IJzel en sneeuw op de velden van vv Gemert waren een tegenvaller!

Echter, iedereen die ’s morgens aanwezig was, organisatie en vrijwilligers vv Gemert, stroopte de mouwen op, en met sneeuwschuivers werd het veld speelklaar gemaakt. Samen staan we sterk!

De spelers die graag in aanmerking wilden komen om een jaar te gaan studeren en sporten aan een college in Amerika, kwamen zaterdag vanuit heel Nederland naar Gemert. Coaches uit diverse landen (Amerika, Ierland, Engeland, België en Nederland) waren deze zaterdag aanwezig om deze talenten op de velden van vv Gemert te testen en aanschouwen.

Terwijl er voor de organisatie en coaches een zeer goed verzorgde lunch klaar stond in de bestuurskamer, werden spelers en ouders in de kantine van alles verteld over de werkwijze van Kings Talent. Een speler die al eerder naar Amerika was vertrokken deed hierover verslag.

Alvorens de spelers en coaches gesprekken gingen voeren over de uitslag van hun bevindingen, bood de organisatie de coaches en medewerkers een uitstekend verzorgd buffet aan.

Uiteindelijk was het een goed geslaagde dag, die door de weersomstandigheden, even aan een zijden draadje had gehangen.

VV Gemert wenst zowel de spelers als de organisatie veel succes met hun verdere toekomst, en wellicht zien we elkaar weer in een volgende editie van King Talent Show Case.

 

Deel bericht

Terug naar boven