Spaar bij Albert Heijn voor vv Gemert!

11 september 2021

Spaar voor vv Gemert en maak kans op mooie prijzen!

Het nieuwe seizoen is begonnen, we zijn blij om iedereen weer te kunnen verwelkomen bij vv Gemert. Het Nederlandse amateurvoetbal heeft een moeilijk coronajaar achter de rug. De pandemie heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB een bijzondere ractie opgezet: Voetbalpassie. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen dat rechtstreeks teruglvloeit naar de jeugd van vv Gemert. Natuurlijk hopen we ook op jullie hulp!

Het werkt heel simpel. Van maandag 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten, waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Sparen gaat volledig digitaal via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Zo doe je mee:

  • Download de AH app als je deze nog niet hebt.
  • Ga naar de Voetbalpassie tegel onder ‘Mijn Albert Heijn’ op het beginscherm van de AH app.
  • Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies ‘Gemert’.
  • Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie.
  • Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans.

SUCCES!

 

Deel bericht

Terug naar boven