Seizoenkaarten vv Gemert nu al te bestellen

14 juli 2019

De seizoenskaarten van Gemert 1 voor het komende seizoen in de derde divisie zijn nu al te bestellen.

Dit is mogelijk via een telefoontje of mailtje naar Jos van Zeeland: 06 30509069 of vanzeeland007@gmail.com

Op donderdagavond 22 augustus, drie dagen voor de eerste competitiewedstrijd op eigen veld tegen O.S.S.’20, kunnen seizoenskaarten afgehaald én gekocht worden. Jos zit dan tussen 19.30 en 21.00 uur in de kantine van vv Gemert.

De prijzen per seizoenskaart voor komend seizoen zijn verhoogd, na vele jaren zonder prijswijziging. Een nieuwe seizoenskaart kost 70 euro, voor 65-plussers 30 euro. Dit was respectievelijk 60 en 25 euro. De derde divisie bestaat komend seizoen uit zeventien teams, wat neerkomt op zestien reguliere competitiewedstrijden op sportpark Molenbroek. In de hoofdklasse B was dat één duel minder. De seizoenskaarten gelden ook voor eventuele nacompetitiewedstrijden.

De entree per wedstrijd blijft ongewijzigd: 6 euro.