Sander Vereijken nieuwe aanwinst vv Gemert!

29 maart 2018

vv Gemert heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Sander Vereijken. De twintigjarige aanvaller uit Helmond komt over van rksv Mierlo-Hout. Bij de derdeklasser speelt hij vooral op de linksbuitenpositie, maar Vereijken kan op alle offensieve posities uit de voeten.

Sander Vereijken is de derde aanwinst van Gemert voor volgend seizoen. Eerder werden Willem den Dekker (Erp) en Erwin van den Broek (ZSV Zeilberg) vastgelegd. ,,Gemert is voor mij een heel mooie stap”, zei het talent bij zijn presentatie op sportpark Molenbroek. ,,Ik heb het erg goed naar mijn zin bij Mierlo-Hout, een superleuke club, waar ik al tien jaar speel, met veel goede vrienden. Maar als dan een hoofdklasser interesse toont…Het gaat afgelopen jaar qua voetbal best goed en dan wil je ook kijken wat er op een hoger niveau mogelijk is.”

De Technische Commissie van Gemert is uitermate tevreden met de versterking. ,,We hebben Sander gehaald voor zijn specifieke kwaliteiten; snelheid, een actie en een goed schot”, zegt Anthony Geurts namens de TC.  ,,We zijn echt blij dat ie voor ons gekozen heeft.”

Deel bericht

Terug naar boven