Sander Vereijken naar Helmond Sport

24 april 2019

Sander Vereijken vertrekt aan het einde van het seizoen bij Gemert. De aanvaller speelt volgend seizoen bij eerstedivisionist Helmond Sport. Op de Braak tekent de Helmonder een contract voor twee seizoenen, met een optie op nog een jaar extra.

Sander kwam afgelopen zomer over van Mierlo-Hout en kijkt terug op een goed debuutjaar in de hoofdklasse, waarin hij al snel een basisplaats afdwong in het keurkorps van Reinald Boeren. Helmond Sport volgde de creatieve aanvaller al een tijdje en besloot om hem binnen te hengelen.

Voor Gemert is dat een tegenvaller richting de selectie van volgend seizoen. ,,Natuurlijk is dat jammer”, zegt Anthony Geurts namens de Technische Commissie. ,,We hadden hem er heel graag bijgehouden. Anderzijds zijn we ook trots dat we opnieuw een speler afleveren aan het betaald voetbal.”

De laatste jaren gingen Jorzolino Falkenstein (FC Oss), Tufan Koca (FC Oss), Thijs van Pol (FC Oss), Ruben Rodrigues (FC Den Bosch) en Coen Brouwers (FC Lienden) vanuit Gemert een stapje hoger.

Deel bericht

Terug naar boven