Ronald Smits treedt toe tot Technische Commissie

18 september 2020

Met ingang van dit seizoen is Ronald Smits toegetreden tot de Technische Commissie van vv Gemert. Ronald behartigt binnen de TC vooral de belangen van het nieuwe O23-team.

Voor de echte zwartwitters is Ronald natuurlijk een bekende naam. Vele jaren was hij een onmisbare schakel op het middenveld van de hoofdmacht. Op zeventienjarige (!) leeftijd maakte hij al zijn debuut, onder trainer Jan Renders. Dat was in het seizoen 1986-1987.  Zeventien jaar later, in 2003, zwaaide hij af, destijds tegelijkertijd met Jacco Hoffmans.

Met de toetreding van Ronald bestaat de Technische Commissie nu uit vijf personen. Behalve Ronald zijn dat Anthony Geurts, Arnaud van de Wijngaard, Theo van den Boogaard en hoofd opleidingen Toine Ketelaars.

Niet alleen Ronald, maar ook twee andere voormalige spelers van Gemert zijn terug in een actieve functie bij de club. Zo maken Petro Smits en Gert-jan van den Eijnden – vele jaren respectievelijk verdediger en aanvaller in de Gemertse A-selectie – sinds deze zomer deel uit van de staf van Gemert O23, samen met hoofdcoach Mats Raijmakers.


Ronald Smits

Deel bericht

Terug naar boven