vv Gemert verwelkomt RED LEMON als nieuw businessclublid!

11 juni 2022

Voetbalvereniging Gemert is verheugd om bekend te maken dat RED LEMON lid is geworden van de businessclub van de zwartwitten. De vereniging kijkt uit naar een mooie samenwerking met Mark van der Steen en Hans van Boxtel, de gezichten van het Gemertse bedrijf.

RED LEMON richt zich op advisering en ondersteuning van MKB-bedrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het oplossen van financieringsvraagstukken; de begeleiding van aanvragen en het regelen van financieringen. Daarnaast voorziet Red Lemon bedrijven van management-ondersteuning in de breedste zin van het woord.

,,Bij het regelen van financieringen proberen we bedrijven zoveel als mogelijk te ontzorgen”, vertellen Mark en Hans. ,,Of het nu gaat om een overname, de aankoop van grond of de (ver)bouw van een pand: we kijken hoe je zo goed en voordelig mogelijk geld uit de markt kunt halen om je investering te financieren. We stellen memoranda, prognoses en analyses op. Je ziet dat banken wat dat betreft een terugtrekkende beweging maken, wij kunnen er wel voor zorgen.”

RED LEMON heeft daarnaast een aantal vaste klanten, waarmee een langjarige relatie is opgebouwd. Het bedrijf adviseert op alles wat met ondernemen te maken heeft: strategie, financiële cijfers, kostenbesparingen, organisatiestructuren, het managen van groei, etc, etc. ,,We zijn vaak een klankbord voor ondernemers. Vertrouwenspersoon ook. Op regelmatige basis sparren we samen over ontwikkelingen binnen het bedrijf. Dat kan over alles gaan. Als er vervolgens acties uit voortvloeien, dan kunnen we die ook in gang zetten.”

Zowel Mark als Hans heeft een historie bij de Rabobank in Gemert. Ze zijn onder Gemertse MKB-bedrijven bekende gezichten. Drie jaar geleden begon Mark met RED LEMON, dit jaar sloot Hans van Boxtel aan. Het bedrijf is gevestigd aan het Karbeel 18 in Gemert en heeft ook vestigingen in Helmond (Victor Veldhof) en Beuningen (Bart van der Heiden).

,,Onze doelgroep is de MKB-ondernemer, het familiebedrijf. Van ZZP-er tot bedrijven met een flink personeelsbestand. Voor ons is de businessclub van vv Gemert dan ook een goed platform; veel sponsoren zijn immers MKB-ondernemers. Bovendien sluit vv Gemert als club goed aan bij de kernwaarden van ons bedrijf: laagdrempelig, toegankelijk, lokaal geworteld. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’; dat past ook bij RED LEMON.”

Meer info? Kijk dan op de site van RED LEMON.

Deel bericht

Terug naar boven