‘Pupillen’ vv Gemert bedanken JVDI de Fysioclub!

14 juni 2023

De ‘Pupillen van de Week’ van vv Gemert hebben sponsor JVDI de Fysioclub bedankt voor de betrokkenheid in het voorbije seizoen. De jeugdspelers die afgelopen seizoen Pupil mochten zijn en hun coördinator Chantal van den Heuvel gingen dinsdag op pad om Rens Manders van JVDI/de Fysioclub een bloemetje te overhandigen.

Zoals bekend worden de teams bij de opkomst van elke thuiswedstrijd van Gemert 1 voorafgegaan door een Pupil van de Week. Sinds de start van het seizoen 2022-2023 is de Pupil gekoppeld aan het bedrijf JVDI de Fysioclub. Dit ter bekrachtiging van de intensievere samenwerking tussen het bedrijf en de club. Zo krijgen spelers van Gemert 1, O23 en O19 de gelegenheid om gebruik te maken van de faciliteiten en diensten van de Fysioclub in Gemert en eventueel andere locaties. JVDI de Fysioclub heeft onder meer vestigingen in Deurne, Mierlo, Helmond en Geldrop.

Voor vv Gemert betekende de samenwerking opnieuw een stap vooruit in de fysieke begeleiding van spelers.

Elke Pupil van de Week krijgt op de dag van de wedstrijd van Gemert 1 een bidon uitgereikt van JVDI de Fysioclub.

JVDI de Fysioclub, voorheen Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh, biedt een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid. Een gespecialiseerd team van professionals staat klaar om jouw doelen te behalen en te werken aan de best mogelijke oplossing. Vanuit verschillende disciplines zorgt de Fysioclub voor een persoonlijke en effectieve aanpak.

Meer weten? Kijk op de site van JVDI de Fysioclub.

Deel bericht

Terug naar boven