Nieuwe stersponsor vv Gemert: HAP

19 september 2022

Voetbalvereniging Gemert verwelkomt een nieuw lid van de businessclub. HAP (Hygiënische Afbouw Projecten) is toegetreden als Stersponsor. Bestuur van vv Gemert en de sponsorcommissie kijken uit naar de samenwerking met het jonge bedrijf.

HAP is gevestigd in Beek en Donk, tussen de N279 en de Zuid-Willemsvaart op bedrijventerrein Bemmer. Maar het gezicht van het bedrijf, directeur Jels Berkers, is een echte Gemertenaar en bovendien iemand met zwartwit bloed in de aderen. Hij was al in vele functies actief en is nu Teamleider Senioren bij de club en een van de motoren achter de organisatie van het Bourgondisch Voetbal Toernooi.

HAP is gespecialiseerd in de afwerking van wanden en plafonds in alle ruimtes waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. ,,Denk aan keukens in de horeca, de voedselverwerkende industrie, bakkerijen en slagerijen, maar ook aan zorginstellingen en sanitaire ruimtes en kleedaccommodaties bij bijvoorbeeld sportverenigingen.”

Zo heeft HAP bijvoorbeeld de afwerking van de keuken van Villa Polder, een andere sponsor van vv Gemert, voor zijn rekening genomen.

De wanden en plafonds bestaan uit glasvezelversterkt polyester, speciaal materiaal dat goed reinigbaar is. ,,En goed afwerkbaar; zonder naadjes, voegjes en kiertjes”, vult Jels aan. ,,De ruimtes waarin wij werken, moeten voldoen aan de hoogste en meest actuele hygiënenormen. Die worden ook steeds strenger. Daarin kunnen wij voorzien.”

Naast de hoofdvestiging in Beek en Donk heeft HAP een vestiging in Doetinchem. Het bedrijf opereert landelijk en incidenteel ook over de grens. ,,Wij reizen vaak met de klant mee”, zegt Jels. ,,Als klanten buitenlandse vestigingen hebben, dan voeren we daar ook opdrachten uit. Maar daar ligt niet onze focus; die ligt op Nederland.”

Jels Berkers is natuurlijk op vertrouwd terrein op sportpark Molenbroek. ,,Een zwartwit hart hè”, zegt hij met een lach. ,,We doen dit uit clubliefde en bovendien is het leuk om deel uit te maken van het sponsornetwerk van vv Gemert, toch de grootste vereniging van Gemert-Bakel.”

 

Deel bericht

Terug naar boven