Nieuwe shirtsponsor Gemert 2: “Ze moesten er wel wat voor terug doen!”

13 juli 2016

Gemert 2 heeft voor de komende drie seizoenen een nieuwe shirtsponsor.  Vogels Autobedrijf, tevens lid van de Business Club van vv Gemert, prijkt vanaf het nieuwe seizoen op het shirt van de beloften.

De spelers en hun trainers hebben hiervoor afgelopen zaterdag wel een tegenprestatie moeten leveren. De showroom van Vogels autobedrijf was hard toe aan een nieuwe vloer. De spelers en hun trainers hebben gezamenlijk alle 3000 grindtegels verwijderd en op pallets gestapeld. De stenen werden gratis door de firma Wassenberg uit Volkel -‘Steengoed in tegels en tuinen’- opgehaald. Een gedeelte van de opbrengst bij verkoop zal ten goede komen aan Gemert 2.

Ook de firma Siebers Tuinprojecten heeft een steentje bijgedragen door het leveren van een loader, waardoor de zware arbeid iets vergemakkelijkt werd. De spelers en hun trainers hebben in ieder geval hun eerste krachttraining voor het nieuwe seizoen erop zitten.

Namens de spelers, trainers, sponsorcommissie en het bestuur willen we de bedrijven Vogels autobedrijf, Wassenberg Volkel en Siebers Tuinprojecten hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze dag!

DSC00660

Deel bericht

Terug naar boven