Gemert op Tweede Paasdag tegen sv Meersen, entree gratis.

15 april 2017

Gemert staat aanstaande maandag 17 april (2e paasdag) voor een lastige maar ook leuke uitdaging. Gemert neemt het op eigen veld in de kwartfinale van de districtsbeker zuid 2 op tegen eersteklasser SV Meersen.

Leuke bijkomstigheid van dit duel is dat de winnaar zich niet alleen kwalificeert voor de halve finale maar ook een ticket bemachtigt voor de voorronde van het grote KNVB bekertoernooi volgend seizoen.

Tegenstander sv Meersen is geen onbekende voor onze zwartwitten. De zuid-Limburgers die tussen 1995 en 1998 onder leiding stonden van ex-bondscoach Bert van Marwijk en waar ex-prof Eric van der Leur zijn carrière als voetballer afsloot. kwamen tot aan de degradatie in 2013 uit in de hoofdklasse. In deze periode vocht de ploeg menig duel uit met onze ploeg.

Momenteel voert de ploeg van Tiny Ruijs de ranglijst aan in de eerste klasse D met daarbij de aantekening dat de ploeg uit meer punten heeft behaald dan thuis.

Gemert-coach Dennis Dekkers was afgelopen zaterdagavond na het verlies tegen rksv Nuenen (1-3) niet te spreken over zijn ploeg en zal hier de afgelopen week op de trainingen ongetwijfeld op zijn teruggekomen.

Hopelijk hebben onze zwartwitten de knop weer snel omgezet en het vizier op sv Meersen gericht. Winst maandag en plaatsing voor het toernooi voor de KNVB Beker komend seizoen zou het tot nu toe wat tegenvallende seizoen immers wat extra kleur geven.

Als de ploeg verder bekert is ZSV de tegenstander in de halve finale. De Zeilbergers wonnen afgelopen donderdag al van Groene Ster in de andere kwartfinale.

U bent maandag van harte welkom. Voor deze wedstrijd wordt géén entree gevraagd. Het duel begint om 14.30, graag tot dan!

 

Deel bericht

Terug naar boven