Mooie eerste dag van vv Gemert Voetbaldagen 2017

17 oktober 2017

De vv Gemert Voetbaldagen zijn sinds dinsdagochtend in volle gang. Alle deelnemers – spelers van de Onder 9 tot en met Onder 13 – kregen bij aankomst op sportpark Molenbroek allemaal een splinternieuw voetbaltenue (shirt, broekje en kousen), een mooi windjack en een rugzak. Alles lag netjes op een stapeltje in de kleedkamers toen de spelers zich in alle vroegte enthousiast meldden. Met de nieuwe spullen kunnen ze de komende dagen vooruit en lang daarna, want alle kleding mogen de spelers houden!

De spelers gingen na de officiële opening op het hoofdveld met zijn allen op de foto. Daarna togen de O11-spelers naar het sporthal voor een gevarieerd programma, de O13-spelers waren actief op veld 1 waar ze allerlei spel- en trainingsvormen kregen aangeboden.

Na de lunch kwamen alle spelers samen op het hoofdveld, waar met op de achtergrond een leuk muziekje partijtjes 3 tegen 3 werden afgewerkt.

Al met al een prima eerste dag van de vv Gemert Voetbaldagen, die nog duren tot en met donderdagmiddag, dagelijks van 9 tot 16.15 uur. Wie zin heeft om een kijkje te komen nemen, is van harte welkom. De kantine is open voor een kopje koffie en met deze temperaturen is het goed toeven langs de lijn.

 

 

Deel bericht

Terug naar boven