Moe maar voldaan na einde Voetbaldagen 2019

18 oktober 2019

Moe maar voldaan gingen de 93 deelnemers van de Voetbaldagen 2019 donderdag aan het einde van de middag naar huis. Het driedaagse voetbalfeest was opnieuw een succes, dankzij de inzet van alle spelers en speelsters maar zeker ook van de talrijke vrijwilligers, die de teams begeleidden en coachten en alles in goede banen leidden.

Het lustrum van de Voetbaldagen verliep zonder strubbelingen, al hadden we dit jaar iets minder weer dan in de voorgaande vier edities. Met name de dinsdag en donderdagmiddag waren behoorlijk nat, maar de afsluiting op donderdag maakte veel goed; op veel momenten brak het zonnetje door.

Op dinsdag en woensdag waren er ter afwisseling nog uitstapjes naar de sporthal, op donderdag blijven de voetballers traditiegetrouw de hele dag op de velden van vv Gemert. ’s Ochtends vonden er weer tal van trainingsoefeningen plaats, deze ochtend met name gericht op afwerken. ’s Middags werden de Twin Games gehouden; een toernooi op het hoofdveld. Hoogtepunt op de laatste dag is altijd het penaltyschieten. Eerder op de dag vinden de voorrondes plaats, ’s middags de finale. Dan moeten de kinderen proberen om Arno Kersten – voormalig doelman van Gemert 1 en keeperstrainer in de jeugd –  te passeren.

De Voetbaldagen werden beëindigd met een gezamenlijke afsluiting in de kantine, waar de uitslagen van de dag bekend werden gemaakt en alle spelers een eigen certificaat meekregen als herinnering aan de deelname aan de vijfde editie.

De organisatie bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van de Voetbaldagen. Tot de herfstvakantie van 2020!

Klik voor vele foto’s van de voetbaldagen op het speciale album op deze site.

 

Deel bericht

Terug naar boven