Maandag info-avond over vrijwilligerswerk bij vv Gemert

18 januari 2024

Voetbalvereniging Gemert houdt komende maandag (22 januari) een informatieavond over vrijwilligerswerk bij de vereniging. Leden en niet-leden zijn van harte welkom om zich vrijblijvend te laten informeren over allerlei vrijwilligerstaken bij de vereniging. 

  • Ben jij iemand die eigenlijk best iets voor de club wil doen, maar niet precies weet wat en hoe….
  • Ben jij iemand die denkt; ik wil eigenlijk best iets doen voor de club, maar ik heb weinig tijd, dus dat zal wel niet kunnen…
  • Ben jij iemand die denkt: ik wil eigenlijk best iets doen voor de club, al is het maar voor de gezelligheid en de sociale contacten…

Dan ben jij maandag van harte uitgenodigd. Vertegenwoordigers van de club geven dan een toelichting op alle facetten van vrijwilligerswerk: welke taken er zijn, hoe die taken eruit zien, hoe ze ingevuld kunnen worden, hoeveel tijd je ermee kwijt bent, wat wel en niet van vrijwilligers verwacht wordt, etc.

Bedoeling is om op een laagdrempelige, toegankelijke manier informatie te verschaffen aan mensen die geïnteresseerd zijn om iets extra’s te doen voor de club, al is het bij wijze van spreken maar een uurtje per week.

De bijeenkomst begint maandag om 20.00 uur in de bestuurskamer van de club op sportpark Molenbroek.

 

Deel bericht

Terug naar boven