Maandag controle fietsverlichting bij vv Gemert

4 november 2021

De bladeren vallen, de dagen worden korter. Het is de tijd om extra stil te staan bij het belang van een goede fietsverlichting.

Komende maandag (8 november) vindt op sportpark Molenbroek een actie plaats van Veilig Verkeer Nederland Afdeling Gemert-Bakel, in samenwerking met vv Gemert.

Het gaat om een fietscontrole, die wordt gehouden tussen 18.00 en 20.00 uur. Wij raden alle spelers die woensdagavond met de fiets naar de training komen aan om op tijd van huis te gaan, omdat de controles enige tijd in beslag kunnen nemen.

Voetbalvereniging Gemert hecht grote waarde aan een goede fietsverlichting voor haar jeugdleden, zeker in de winterse maanden. Veilig Verkeer Nederland zal controleren op verlichting en reflectie; voor- en achterlicht, rode reflector achterzijde fiets, reflectie op de banden of in de spaken en reflectie in de trappers.

Door het meedoen aan deze actie proberen we gezamenlijk zoveel als mogelijk verkeersongelukken binnen onze gemeente, waarbij vaak fietsers betrokken zijn, te voorkomen.

Meer info over fietsverlichting vind je op de site van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Gemert-Bakel.

 

Deel bericht

Terug naar boven