Luuk Veeneman nieuwe aanwinst Gemert!

16 maart 2024

Gemert heeft zaterdagochtend een nieuwe aanwinst gepresenteerd! Luuk Veeneman komt met ingang van komend seizoen de selectie van de zwartwitten versterken.

Luuk is 26 jaar en komt over van buurman sv Deurne, waar hij al jaren een vaste pion is in het centrum van de verdediging. Hij begon als klein manneke ook met voetballen op sportpark de Kranenmortel, waarna hij als 15-jarige werd opgepikt door Helmond Sport. Vier seizoenen speelde hij in de gezamenlijke opleiding van de Helmonders met VVV. In het laatste jaar kwam hij uit voor het tweede team, maar het debuut in de hoofdmacht kon hij niet bijschrijven.

Hij keerde terug bij sv Deurne, maar had toen veel pech. ,,In de allereerste training scheurde ik mijn kruisband”, vertelt Luuk zaterdagochtend. ,,Ik heb er toen lang uitgelegen. Daarna begon corona. Ik ben nu zeven jaar terug bij sv Deurne. De eerste vier jaar heb ik weinig gevoetbald, maar de laatste drie jaar gelukkig weer alles.”

En dat bleef niet onopgemerkt. Gemert toonde interesse en Luuk had er wel oren naar. ,,Die blessure is destijds een pas op de plaats geweest, maar ik heb altijd de ambitie gehouden om nog eens een stap hogerop te gaan. Ik heb altijd veel gedaan en gelaten voor het voetbal, dan wil je er ook het maximale uit halen. Het is mooi dat ik bij Gemert de kans krijg.”

Gemert is op zijn beurt blij met de komst van de Deurnenaar. ,,Luuk is een centrale verdediger met snelheid en veel opbouwende kwaliteiten”, zegt Rob Vaessen namens de Technische Commissie. ,,Bovendien kan hij vanuit de laatste lijn goed coachen. We denken dat hij echt een aanwinst is voor onze selectie.”

Die selectie voor volgend seizoen is nu zo goed als rond. Eventuele aanvulling komt alleen nog vanuit de eigen opleiding.

De selectie voor 2024-2025: Stefan Tielemans, Koen van den Tillaart, Romeo Okonkwo, Erwin van den Broek, Noël van Gerven, Brent Achten, Wout Barten, Matt Bolhuis, Job Michels, Ralf Kemper, Dylan van Diepen, Eon Herman, Yentl Meyssen, Fabrizio Deben, Lex van Dijk, Max Crommentuijn, Finn Bouw, Daan Hellings, Ed Craenen en Luuk Veeneman.

Deel bericht

Terug naar boven