Lastige opgave voor Gemert in Harderwijk

16 augustus 2017

Gemert staat aanstaande zaterdag (19 augustus) voor een lastige opgave. In de eerste voorronde van het KNVB Bekertoernooi treedt Gemert dan aan tegen VVOG uit Harderwijk.

Gemert maakt tot nu toe een redelijk voorspoedige voorbereiding door, en maakte vooral vorige week op het eigen minitoernooi tegen RKHVV en vv Dongen indruk met goed en aanvallend voetbal. Desondanks zal het voor de zwartwitten lastig worden de tweede voorronde te bereiken

VVOG geniet een grote reputatie in het zaterdagamateurvoetbal en komt komend seizoen voor het tweede seizoen uit in de derde divisie van de zaterdagamateurs

Afgelopen weekend liet VVOG nog van zich horen door voor de 4e keer beslag te leggen op Zuiderzeecup. De ploeg van trainer/coach en oud-Vitesseprof Hans van Arum versloeg in de finale zaterdaghoofdklasser Ajax met 2-1.

Voor komend seizoen versterkten de ambitieuze Harderwijkers zich o.a. met Frank Hol, de spits die overkwam van DOVO en al jarenlang actief is in de top van het amateurvoetbal. Hol, die zijn opleiding genoot bij Feyenoord, kwam in het verleden uit voor onder meer Achilles’29, IJsselmeervogels en JVC Cuijk.

Dat Gemert geen favoriet is zaterdag moge duidelijk zijn. Maar mede door het goede spel in de voorbereiding en de nieuwe aanwinsten die de ploeg duidelijk sterker hebben gemaakt, mag Gemert zeker hopen op een goed resultaat.

Het duel op sportpark De Strokel in Harderwijk begint zaterdagmiddag om 14.30 uur. Voor u als supporter is het mogelijk met de spelersbus mee te reizen naar Harderwijk. Voor meer informatie zie elders op deze site.

Deel bericht

Terug naar boven