Genieten op vv Gemert Voetbaldagen 2017

19 oktober 2017

De vv Gemert Voetbaldagen zitten erop! Geholpen door het prachtige weer kijken deelnemers en organisatie terug op een geweldige derde editie van het jaarlijkse voetbalfeest.

Donderdag was de derde en laatste dag van het evenement voor O9 tot en met O13-jeugd in de herfstvakantie. Na de ontvangst in de ochtend gingen de O11-spelers aan de slag op veld 1, terwijl de O13-spelers een invitatie-training kregen van Ricardo van Gaal, de huidige trainer van Gemert O13-1 en eerder actief in de opleiding van Vitesse.

Rond de lunch vonden de voorrondes plaats van de penalty-shootout, in de uren daarna gevolgd door een mooi landentoernooi, volledig georganiseerd door Mark Dinsbach. Het laatste onderdeel van het driedaagse voetbalfeest was de finale van de shootout, waarbij het doel werd verdedigd door oud-Gemert 1-keeper Arno Kersten.

Aan het einde van de middag kwamen alle deelnemers en veel van hun ouders samen in de kantine van vv Gemert, waar gezamenlijk werd afgesloten, een aantal prijzen werd uitgereikt en alle spelers een mooi aandenken kregen aan de vv Gemert Voetbaldagen.

Hier een aantal foto’s en een video van de laatste dag:

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven