Kleine nederlaag Gemert in Veghel

6 januari 2019

Gemert en Blauw Geel’38 zijn zondag de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen. Beide ploegen maakten er een goede oefenpot van, die uiteindelijk eindigde in een 3-2 zege voor de thuisploeg.

Op het Prins Willem-Alexander sportpark maakte Coen Brouwers weer zijn opwachting bij Gemert. De middenvelder speelde een half jaar in dienst van FC Lienden en is weer terug bij de zwartwitten. Bij de KNVB ligt het verzoek op tafel om overschrijving op zo’n korte mogelijke termijn.

Gemert kwam in Veghel op achterstand door een treffer van Koen van der Zanden. Thijs van Pol kopte namens Gemert de gelijkmaker binnen. De andere doelpunten vielen na de hervatting. Blauw Geel’38 maakte er 2-1 van via Joey Hellstern, waarna een fraaie combinatie tussen Thijs van Pol en Ralf Kemper werd afgerond door laatstgenoemde: 2-2. Uiteindelijk pakte de derdedivisionist de overwinning dankzij een treffer van Terry Steenbergen.

Minpuntje aan Gemertse zijde was dat de laatste twee tegendoelpunten vanuit eigen fouten en slordigheden ontstonden, maar al met al maakten de twee ploegen er een aardige krachtmeting van. Blauw Geel hervat komende zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Westlandia, voor Gemert duurt de winterstop nog een week langer. Op 20 januari treedt de ploeg in westelijk Utrecht aan tegen De Meern. De ploeg van Reinald Boeren heeft nog twee oefenpartijen te gaan, beide op sportpark Molenbroek: dinsdagavond (20 uur) is Wittenhorst de opponent, zaterdag (18 uur) AWC uit Wijchen.

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven