Kaarten te koop voor feest Bourgondisch toernooi

13 juni 2016

Voor iedereen die in is voor een gezellig feestje is het aan te raden om zaterdag 25 juni a.s. alvast rood te omcirkelen in de agenda. Die avond zal een grote feesttent op het parkeerterrein van v.v. Gemert dienst doen als feestlocatie voor een grandioze feestavond die onderdeel vormt van het Bourgondisch Voetbaltoernooi 2016. Met optredens van coverband Vegas en de gezellige hits van D.J. De Vos zal deze avond in het teken staan van muziek, dans en vooral veel gezelligheid. Tickets zijn vanaf nu voor slechts 10 euro te koop bij Albert Heijn, Jos Maas en de kantine van v.v. Gemert.

Bij velen uit Gemert en omgeving zal de 2015 editie van deze grandioze feestavond nog in het geheugen gegrift staan. De feesttent stond vorig jaar letterlijk op zijn kop met geweldige optredens, een enthousiast publiek en bovenal een superieure sfeer. Ook dit jaar tijdens de 2e editie belooft het wederom één groot feest te worden. Vergezeld door ruim 650 mannelijke en vrouwelijke deelnemers van het Bourgondisch Voetbaltoernooi zal het wederom een avond worden om niet snel te vergeten!

Middels een multi-mediale-music-experience zal coverband Vegas muzikale invulling geven aan deze feestavond. De coverband, bestaande uit topmuzikanten, behoort tot de beste coverbands van Nederland en treedt regelmatig op bij dancings, feesttenten en events door het hele land. Ook D.J. De Vos, bekend van bruiloften, feesten en partijen, zal tijdens deze avond zijn opwachting maken. Dankzij zijn brede muziekkennis biedt hij voor ieder wat wils en zal hij er mede voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

De kaartverkoop voor deze grandioze feestavond op 25 juni a.s. is inmiddels van start gegaan. Op de bekende verkooppunten bij Albert Heijn, Jos Maas en kantine v.v. Gemert zijn kaartjes voor deze avond voor 10 euro verkrijgbaar. De avond gaat van start om 20.00u en eindigt om 01.00u. Wees er snel bij, want op is op.

Wat:                      Grandioze feestavond Bourgondisch Voetbaltoernooi

Wanneer:           Zaterdag 25 juni a.s. van 20.00u-01.00u

Locatie:               Feesttent parkeerplaats v.v. Gemert

Tickets:                10 euro. Te koop bij Albert Heijn Gemert | Jos Maas | Kantine v.v. Gemert

 

Vegas_Pressphoto_DEF

Deel bericht

Terug naar boven