Joop Daniëls neemt afscheid van Gemert

6 mei 2022

De wegen van vv Gemert en Joop Daniëls scheiden aan het einde van dit seizoen. De 21-jarige middenvelder/aanvaller gaat na drie jaar in het zwartwit op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Joop DanIëls had in een eerder stadium overeenstemming bereikt met Gemert, maar heeft nu toch een ander besluit genomen. Donderdagavond liet hij de spelersgroep weten dat hij gaat vertrekken. ,,Ik ben nog jong, ik wil graag nog verder gaan kijken”, zegt de behendige Limburger over de voornaamste reden. ,,Kijken wat er nog meer mogelijk is.”

Er is interesse van andere clubs, maar concreet is die nog niet, zegt hij. ,,Er zijn nog geen gesprekken geweest. Het zal binnenkort wel een keer duidelijk worden.”

Joop kan op dit moment niet rekenen op een basisplaats, maar dat heeft volgens hem geen doorslaggevende rol gespeeld bij zijn besluit. Hij kijkt vol tevredenheid terug op zijn drie jaar bij Gemert. ,,Helaas waren er twee coronajaren bij. Maar ondanks dat heb ik hier drie heel mooie seizoenen gehad, waar ik met een goed gevoel op terugkijk. Gemert kwam destijds op het juiste moment. Ik wil er ook alles aan doen om hier goed af te sluiten; met een kampioenschap. Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen, via invalbeurten of basisplaatsen.”

De Technische Commissie had graag gezien dat Joop was gebleven. ,,Het is jammer dat het zo gelopen is, maar we respecteren zijn keuze”, zegt Anthony Geurts. ,,We zijn blij met de bijdrage van Joop in de voorbije drie jaren en wensen hem veel succes toe voor de toekomst.”

 

Deel bericht

Terug naar boven